Колектив цеху хлорбензолу двічі виходив переможцем у соціалістичному змаганні по своїй групі цехів хімічного комбінату. Успішно справився з виробничим завданням першого кварталу третього вирішального року дев`ятої п`ятирічки. Цьому в значній мірі сприяло впровадження в дію нової технологічної схеми на дільниці соляної кислоти.

Нова схема, за якою зараз працюють технологи, значно стабілізувала режим, поліпшила якість продукції, підвищила потужність діючого устаткування, знизила затрати на його ремонти, позитивно вплинула на культуру виробництва.

Економічний ефект від впровадження новинки у виробництво становить кілька десятків тисяч карбованців. Розроблена вона була групою інженерів-технологів хімічного комбінату.

Реконструкція технологічного вузла на дільниці соляної кислоти здійснена в стислі строки. І в цьому велика заслуга слюсарів, яких ви бачите на знімку: (зліва направо) О.В.ЖИЛІНА, І.М.МИРОНЕНКА та бригадира П.Н.СУЛИМИ. Всі роботи, виконані ними, - високої якості. Нова технологічна схема працює надійно, ефективно.

Фото А.Циганка.

"Дзержинець" 26 травня 1973 року.

 

 

"Виконання плану з реалізації продукції підприємств міста за квітень і чотири місяці 1973 року"

 

 

"Дзержинець" 25 травня 1973 року.

 

"Запрошуємо на виставку"

 

 

"Дзержинець" 22  травня 1973 року.