1973_6_сентября_Сигнал.JPG

Ще одна новинка з'явилася в нашому місті. У південно-західному районі відкрився магазин "Сигнал". В ньому організовано продаж запасних частин та електрообладнання для легкових автомобілів. Власники "Волг", "Побед", "Жигулі", "Москвичів" та "Запорожців" можуть придбати тут потрібні деталі.

- Це третій спеціалізований магазин у нашій області, - розповідає Єлизавета Лук'янівна Шеремет. - Ми прагнемо якнайширше задовольнити попит автолюбителів. У магазині для кожної марки машин відведено спеціальний відділ. Покупцям це зручно. Продавці пройшли спеціальну підготовку.
- Приємно, що дніпродзержинські автолюбителі задоволені новинкою, - каже старший продавець Віра Галитонівна Константин. - Ми стараємось задовольнити їх запити.
У планах на майбутнє передбачається організація продажу автомашин на комісійних умовах.
- Сьогодні ми робимо перші кроки, - каже механік-продавець Петро Іванович Рєзнік. - Про те, що наш магазин буде користуватися успіхом, свідчать результати перших днів роботи. Тільки за два дні реалізовано запасних частин та покришок на 10,5 тисячі карбованців.
У магазині є в продажі ресори, амортизатори, пружини, крила, двері, чохли, акумулятори, радіатори, коробки передач, електроустаткування.
- Для автолюбителів це чудовий подарунок, - говорить робітник заводу імені Дзержинського П.І.Школяр. - Тепер у разі потреби не треба їздити в інші міста, все необхідне можна придбати в "Сигналі".
Магазин розташований по вулиці Димитрова, де інтенсивний рух автотранспорту. Треба подумати про обладнання тут стоянки для автомашин, щоб не заважати руху.
Новий магазин вже відвідало більше 2 тисяч автолюбителів. І майже ніхто не вийшов без покупки.

Ф.Здебко.
На фото: у відділі "Москвич".
"Дзержинець" 06.09.1973.