Дом_мебели.jpg

Комфорт на всі смаки

Хороший подарунок одержали дніпродзержинці: на вулиці Сировця відкрився Будинок меблів, спорудженний колективом тресту "Дзержинськбуд". Торговельні зали цього двоповерхового красиво оформленного приміщення розкинулись на площі 1.840 квадратних метрів. Тут є просторі складські приміщення, ремонтні майстерні, потужні вентиляційні установки, діють вантажні ліфти. До послуг працівників - червоний куток, кімната для приймання їжі, душові.
Уявіть собі, що ви завітали в магазин купити меблі для нової квартири. В торговельному залі на другому поверсі можна вибрати меблевий гарнітур. Працівники Будинку порадять, як краще розмістити меблі в кімнатах. Можна оглянути "штучні" кімнати-секції, і яких меблі розміщені на всі смаки. В одній секції - спальний гарнітур, в іншій - столовий. Усі ці приміщення мають справжній "житловий" вигляд.
Коли, нарешті, вибір зроблено придбані меблі із складського приміщення доставляються на перший поверх. Тут до послуг покупців - трансагентство. Замовленим транспортом покупку можна доставити в будь-який куточок міста. Меблі можна купити і в кредит строком на один рік.
А як бути, якщо наявні меблі не подобаються , а тих, що покупець хоче придбати, немає?
- У нас приймаються замовлення на меблі виробництва Івано-Франківського, Мукачівського, Добромильського, Дніпропетровського меблевих комбінатів, Новомосковської, Ровенської і Криворізької меблевих фабрик, - говорить старший товарознавець Будинку меблів Р.І.Ворфлик. Крім цього, п'ятого числа кожного місяця ми приймаємо замовлення на набір меблів, до яких додаємо пральну машину, килим, пилосос і холодильник.
На першому поверсі нового магазину є дошка інформацій, на якій записано наявні в продажу меблі.

Дом_мебели_внутри.jpg

Магазин працює без вихідних. Обслуговують покупців люди з великим досвідом роботи: старший продавець Н.Ф.Ніколаєнко, завідуюча відділу Н.І.Косарєва, продавець Л.І.Голуб, старший продавець К.С.Бараніхіна. Якщо під час покупки на меблях знайдено ваду, її швидко усунуть досвідчені столяри-ремонтники Г.О.Сокол та А.Г.Ілюхін.
Заходьте у новий Будинок меблів! Тут ви зможете не тільки придбати їх, а й одержати пораду щодо створення справжнього комфорту в своїй квартирі.


А.Пелікан
"Дзержинець" 16.06.1973.

Фото з архіва О.М.Мороза