"НОВИНКА" ПРИЙМАЄ ПОКУПЦІВ

 

 

Наше місто збагатилось ще одним овочевим павільйоном - "Новинка". Він має чудову архітектурну форму, весь із скла та склопластики, красиво зроблена вітрина, на відміну від раніше споруджених овочевих базарів - набагато зручніший, просторіший.


У суботу відбулось відкриття магазину. Начальник відділу робітничого постачання заводу імені Дзержинського т.Сасункевич перерізав традиційну стрічку, і перші відвідувачі зайшли у павільйон. Тут їх радо зустріли продавці. Всі вони у зелених халатах з білими комірцями, у білих хусточках.


Прийшли на відкриття й проектанти і будівельники. Їх цікавить, як же трудящі сприймуть подарунок, чи всі задоволені? Багато попрацювали над розробленням проекту магазина проектант М.Д.Углянський, начальник проектного відділу М.Г.Зубов та начальник будівельної групи О.Л.Галінзовський. А втілили цей проект у життя робітники управління "Дніпрореммаштресту". На будівництві особливо відзначились штукатури В.Яцкова, Н.Сорока, бетонниця А.Келеса, газозварник П.Безуглий, слюсар-інструментальник Д.Сахно, начальник дільниці І.Акулов та інші. Вмілими руками зведена будова.


Добре організували торгівлю працівники відділу робітничого постачання. У магазині кожна господарка зможе купити все необхідне . Тут продаються свіжі й консервовані овочі та фрукти, соки, м`ясо, свіжа риба. Є відділення де можна придбати в разі потреби, господарські сумки, пластмасові відеречка. А рибу можна купити ще живу. У залі де йде продаж, великий скляний акваріум, в ньому плаває риба. Великий басейн для риби з нержавіючої сталі споруджено в складському приміщенні. Тут же зручна, добре пристосована ванна для миття овочів та фруктів.


Кожного покупця радують написи на табличках: "У магазині приймаються попередні замовлення на овочі", "М`ясо і риба, куплені в магазині, приймаються на збереження".


- Це дуже зручно, - говорять робітниці комбінату побутового обслуговування З.Л.Шалько та А.І.Ляховченко.


- Красивий магазин. Хочеться побажати, щоб завжди ми, жінки, змогли тут купити все необхідне, - говорить працівниця заводу-втузу А.С.Пенькова.


Будемо сподіватись, що запити трудящих тут завжди будуть задоволені. Овочі в магазин поставляють радгоспи імені Орджонікідзе та "Дзержинець".


Р.Кондрат
"Дзержинець" 15 вересня 1965 року.