Культурою обслуговування відзначається колектив магазину № 39 відділу робітничого постачання заводу імені Дзержинського, де завідуючою Г.А.Небожина.

На знімку: покупця обслуговує одна з кращих продавщиць А.О.Сіда.
Фото І.Василенка.
"Дзержинець" 24 липня 1966 року.

 

"За системою "Автостоп"

 

Туризм - один із найулюбленіших видів відпочинку трудящих. Для дальшого його рлзвитку в цьому році на шляхах Української РСР для туристів, мисливців та рибалок організовано перевозку їх на попутному автотранспорті за системою "Автостоп". Туристам необхідно придбати книжки і талони "Автостоп" в колективах фізкультури або міській раді добровільного спортивного товариства "Авангард". Книжка "Автостоп" коштує 10 копійок, а книжка талонів на 500 кілометрів - 1 карбованець. Кожному туристу видається одна книжка "Автостоп", кількість талонів - за бажанням туристів. Гроші, одержані за книжки "Автостоп", перераховуються в бюджет місквиконкому.

Подорожуйте по чудових просторах нашої Батьківщини за допомогою "Автостопа"! Це вигідно і зручно.

В.Волошин, голова міської ради добровільного спортивого товариства "Авангард".
"Дзержинець" 17 липня 1966 року.

 

"За прилавком - студентки"

 

Коли літнім днем 1946 рокі він повернувся з фронту в рідне місто, йому запропонували піти працювати в торгівлю.

- Що ви, я ніколи не був торговцем, - запротестував Іван Гаврилович Загора.
- А ви спробуйте! Війна закінчилась. Треба дбати про добробут трудящих. Це дуже важлива справа, - сказали йому у партійному комітеті.

Так він став директором магазину № 3 відділу робітничого постачання тресту "Дзержинськбуд". А з 1950 року - директором магазину № 32 міськхарчторгу.

Дружній злагоджений колектив трудиться в цьому магазині. Ось за прилавком Тамара Воронець. Вона уважна до покупців. Тамара вчиться в торговому інституті. І не тільки вона. Більшість працівників магазину підвищують освіту. Аня Шабанова, Ліда Письменна - студентки інституту радянської торгівлі, Люба Варивода і Ніна Коваленко - вчаться в школі робітничої молоді.
Магазин № 32 має багато постійних покупців. Вони знають, що тут завжди великий вибір продуктів харчування. У книзі пропозицій є чимало подяк. Нещодавно колективу магазину вручено перехідний червоний прапор міськарчторгу.

О.Ломко, позаштатний кореспондент редакції газети "Дзержинець".
"Дзержинець" 24 липня 1966 року.

 

"Відкрито стадіон хіміків"

 

Кілька днів тому традиційне "шайбу!" вперше пролунало на новому стадіоні у парку соцміста. Цехові футбольні команди розпочали розиграш першості хімічного комбінату.
Стадіон побудовано методом народної будови. Тут є футбольне поле, легкоатлетичні споруди, лави для глядачів.Поруч - Палац спорту.

О.Парахневич, працівник комбінату.
"Дзержинець" 25 липня 1969 року.