Велика радість у цих дівчат. Вони успішно закінчили 11-річку. Навчаючись в школі, вони одночасно проходили практику в дитячих садках міста і зараз готуються стати виховательками. Хай щастить їм на благородній ниві виховання підростаючого покоління.

На знімку: група випускників 11 класу школи № 5 (справа наліво) Ліда Голодна, Лариса Діденко, Люда Бограчевська, Оля Біленко, Оля Кучаєва та Люба Дмитрієва.
Фото І.Василенка.
"Дзержинець" 14.07.1966.

 

Плюс "Весна"

 

В травні цього року на Дніпродзержинських Черемушках прийняв перших глядачів літній кіномайданчик, філіал кінотеатру імені Т.Г.Шевченка. Йому дали назву "Весна". Жителі Черемушек люблять "Весну" і називають її кінотеатром. Адже це поки що єдине вогнище культури в цьому районі.

"Весна" має стаціонарну кіноустановку, "голубий зал" на 350 місць. Щодня, крім п`ятниці, тут демонструються фільми, ті ж самі, що і в кінотеатрі ім. Т.Г.Шевченка.

За два місяці "Весну" відвідали тисячі жителів. Щовечора тут збираються сотні людей. Не завадило б подумати , як поєднати демонстрування фільмів із кращим проведенням масової політичної роботи серед жителів.

О.Андрієнко.
"Дзержинець" 10 липня 1966 року.

 

Нас добре обслуговують

 

Хочеться сказати кілька хороших слів про працівників кафе "Волна", що на лівому березі Дніпра. Кафе працює від їдальні № 5 тресту їдалень. Добре трудиться завідуюча Г.М.Безотосна, бригадир поварів О.І.Пономаренко, буфетниця Зоя Русанова.

В кафе смачно готують страви, різноманітне меню. Тут є не тільки холодні закуски, а й гарячі. Не забули і про дітей. Для них також є великий вибір страв. Приємно тут посидіти відпочиваючим.

Д.Глушко, черговий по вокзалу ст.Дніпродзержинськ.
"Дзержинець" 14 липня 1966 року.