На знімку: учні індустріального технікуму Люба Буняк - робітниця цеху обпалу цементного заводу, Микола Кодак - токар азотнотукового заводу, Євген Воробйов - електрик укправління "Металургбуд" та Петро Ситник - слюсар механічного цеху комбінату виробничих підприємств, розглядають діючу модель цементного млина, яку виготовив учень п`ятого курсу технікуму, майстер механічного цеху цементного заводу А.А.Артеменко.

Фото І.Василенка.
"Дзержинець" 17 червня 1965 року.

 

ДЕВ`ЯТЬ М`ЯЧІВ "ПРОМЕТЕЯ"

 

Результативним виявився матч лідера третьої зони першості республіки з мотобола - "Прометея" з командою міста Нікополя. Гра проходила на стадіоні "Перемога".

З перших і до останніх хвилин зустрічі безперервно атакували наші мотоболісти. Вони показали красиву гру і заслужено перемогли. Дев`ять м`ячів забили вони в ворота суперників, не пропустивши у свої жодного.

"Дзержинець" 28 червня 1968 року.

 

ПЕРШИЙ ТУР

 

 

На стадіоні "Перемога" відбулася зустріч між юнаками "Прометея" і командою міста Жовті Води на першість центральної ради "Авангард". Це був матч першого туру.

Господарі поля відразу заявили про свої агресивні наміри. Незабаром після початку гри наш Барковський відкрив рахунок, а згодом Земляний подвоїв його.

Після перерви гості на деякий час перехопили ініціативу і сквитали два м`ячі. Однак наші граці Васильченко, Некритий, Бутилка і знову Барковський забили ще чотири м`ячі. Таким чином юнаки "Прометея" перемогли 6:2.

Чергову зустріч зміна майстрів класу "Б" проведе в місті Нікополі. Юнаків тренує І.М.Єрохін. Під його керівництвом команда здобула чимало хороших перемог. В нинішньому сезоні вона виграла кубок Баглійського району, гравці виконали норматив другого спортивного розряду і здобули право виступати в розиграшу кубка міста.

М.Завгородній, член президії міської федерації футболу.
"Дзержинець" 28 червня 1968 року.