"Успіх Г.Никифорова"

 

 

 

Закінчилась особиста першість області з теніса серед школярів. У змаганнях взяли участь найсильніші спортсмени Дніпропетровська, Нікополя, Дніпродзержинська.

Значного успіху добився учень школи робітничої молоді № 9 нашого міста Григорій Никифоров, який став абсолютним чемпіоном в одиночному, парномі і змішаному розрядах. Добре також виступили наші тенісисти Людмила Ярова, Георгій Шипунов, Володимир Волчков, Володимир Чорний, Лариса Половикова, які стали призерами першості. Норматив другого спортивного розряду виконав учень школи № 15 Сергій Козленко.
У червні збірна команда школярів захищатиме честь нашої області на першості України в м.Ялті.

В.Морозов, головний суддя змагань.
"Дзержинець" 29 травня 1965 року.

 

"Дніпродзержинцям - перехідний прапор"

 

Комітет ДТСААФ нашого міста завоював першість.

Бюро обласного комітету КП України і виконком обласної Ради депутатів трудящих розглянули підсумки змагання міськкомів і райкомів Добровільного товариства сприяння армії, авіації і флотові за 1961 рік. Відзначено, що Дніпродзержинський міськком ДТСААФ на всіх підприємствах і установах створив організації ДТСААФ. В члени товариства залучено 58 процентів дорослого населення міста. Контрольне завдання по підготовці кадрів виконане на 136 процентів. Поліпшено агітаційно-пропагандистську роботу на оборонні теми серед населення; зміцніла матеріально-технічна база товариства.

За успіхи в обронно-масовій роботі в 1961 році бюро обкому партії і облвиконком присудили перехідний Червоний прапор обкому і облвиконкому переможцеві в соціалістичному змаганні - Дніпродзержинському місккому комітетові ДТСААФ.

"Дзержинець" 27 травня 1962 року.

 

"Поєдинок нападників"

 

"Дніпровець" вийшов на черговий матч з чернівецьким "Авангардом" в дещо зміненому складі. На воротах стояв Володимир Литовченко, в захисті - Прокопенко, Чаплигін, Черносенко, в півзахисті - Купрієнко (Авельцев), Федін, в нападі - Танський, Віктор Литовченко, Орлов, Іванов, Шнейдерман.

З початку гри гості розгубилися. Вони не встигли ознайомитися з нападниками, які швидко переміщаються. Це коштувало їм гола, який з ходу забив Шнейдерман. Проходить 10 хвилин і нападникам "Дніпровця" вже не так легко пробиться крізь захисні лінії авангардіців. Вступає в гру і наш воротар.

Гості грали непогано, але їх нападники невміло і несміло били по воротах, що краще вдавалося дніпровцям. Другий м`яч у ворота чернівецьких футболістів забив Танський. Третій, дуже красивий, - Орлов. Другий тайм хоч і закінчився внічию - 0:0 був не менш цікавим. Ряд важких м`ячів взяв воротар гостей.

Перемігши з рахунком 3:0, "дніпровець" набрав після шести ігор 9 очок і має співвідношення забитих і пропущених м`ячів - 10:7.

В.Вєсєнін.
"Дзержинець" 27 травня 1962  року.