1964_12_грудня_Довіря_Фото.JPG

Вулиця Квітів. Вона славиться не тільки зеленими насадженнями. Радують око красиві житлові будинки, вітрини магазинів, ательє. На початку нового року тут відкрився продовольчий магазин № 15 відділу робітничого постачання "Дніпробуду". Жителям селища він відразу ж сподобався. Світлий, просторий, з красивими прилавками та полицями для відкритої викладки товарів.
Головна прикраса магазину - його прцівники. Хороший колектив тут підібрався, дружний. Вже так заведено, що у відділах магазинів працюють два продавці. Коли закінчує роботу один, то передає по зміні товар іншому. На це уходить час, клопоту багато. В магазині № 15 подумали: слід побудувати роботу на повному довір'ї.
Спробували. Минали дні. У відділах працювали то одні, то інші продавці, а передача зміни проходила без превірки всіх товарів. На довір'ї колектив працює і зараз. Робота, прямо скажемо, кипить. У продавців зараз більше вільного часу, бо не треба морочитися з папірцями. Стало більше порядку. Приємно зайти в магазин, де за прилавками привітні продавці.
Колектив магазину бореться за звання комуністичного. Завідуюча т.Насікан, продавщиці тт. Крупій, Чаринова, Бурхович - ударники комуністичної праці. Недавно магазину вручено диплом за перемогу у змаганнні за найкращий санітарний стан. Довір'я здружило колектив, окрилює працівників на відмінну роботу по дальшому підвищенню культурного обслуговування дніпробудівців.

"Дзержинець" 12.12.1964 р.
На знімку: продавщиця Тамара Тимошенко.
Фото І.Василенка.