Відбулася технологічна конференція працівників громадського харчування міста, присвячена підготовці і проведенню "Днів молока". На ній ішла мова про те, щоб у їдальнях і кафе міста краще використовували поживні якості молока, готували широкий асортимент страв з молока та молочних продуктів.

Завідуючий міським торговельним відділом Г.І.Рєзнік розповів, як проводимуться "Дні молока", яка роль у цьому важливому заході працівників громадського харчування. Потім начальник виробничого відділу тресту їдалень О.Г.Волощенко, майстер-повар ресторану "Дніпро" Є.В.Щерба, завідуючий виробництвом їдальні № 4 Н.Г.Рак та завідуюча виробництвом їдальні № 5Л.С.Ремжин продемонстрували свою майстерність у виготовлені страв з молока, поділилися досвідом.
На дегустацію було представлено більше 40 найменувань страв, до складу яких входять молоко та молочні продукти. Високу оцінку присутніх одержали желе молочне з малиновим сиропом, печиво з сиру, суп молочний овочевий, батончики з сиру, молочний соус та багато інших страв.
Страви з молока смачні і корисні. Вони користуються широким попитом у відвідувачів. У "Дні молока" їх можна буде покуштувати у їдальнях № № 4, 5, 17, 36 та дієтичній тресту їдалень, а також - відділів робітничого постачання заводу імені Дзержинського №№ 1, 19, 21, хімкомбінату № 5 та їдальні № 7 Придніпровського хімічного заводу.

З.Малоок, голова жіночої ради тресту їдалень.
"Дзержинець" 22.08.1969.