Діяльно готується до наступного огляду художньої самодіяльності хоровий колектив клубу металургів робітничого селища Романково.


На знімку: виступ хорового колективу. На передньому плані (зліва направо) солістки хору медпрацівниця Галина Стаднік, працівниця проектного відділу заводу ім.Дзержинського Ніна Горуля і студентка Валентина Перетяка.

Фото М.Василенка.
"Дзержинець" 21 вересня 1952 року.

 

Спеціалізовані магазини

 

По Новій Запорізькій вулиці в новому чотириповерховому будинку відкрився зразковий м`ясо-рибний магазин № 30 відділу робітничого постачання заводу ім. Дзержинського.

Приміщення магазина добре оформлене: панель викладена білим кафелем, на стінах художні картини. Для кращого збереження товарів збудовані прохолоджуючі прилавки, спеціальні камери, встановлені шафи-холодильники.

В м`ясному, рибному, гастрономічному і бакалійному відділах магазина покупців обслуговують сім торгових продавців. Зараз торгівельна сітка нашого міста має 153 магазини. Для кращого обслужування споживачів багато з них у цьому році переводиться на спеціалізовану торгівлю.

З метою дальшої спеціалізації і розширення торгівлі "Укртекстильшвейторг" реорганізовується на дві торгових організації "Укртекстильторг" і "Укродяг" які незабаром у місті відкриють чотири спеціалізовані магазини.

В.Харитоненко.
"Дзержинець" 21 вересня 1952 року.