"Дзержинець" 3 липня 1957 року.

 

"Уважна листоноша"

 

По вулиці Сировця часто можна зустріти листонош, які поспішають на свої дільниці, щоб швидше вручити листи, газети та журнали передплатникам. Серед них і Тамара Цимбалинська.
Жильці будинку № 53 завжди привітно зустрічають її. Два рази на день вона приносить кореспонденцію, вчасно доставляє листи, газети.
Жильці нашого будинку вдячні листоноші восьмого поштового відділення Тамарі Цимбалинській за її уважне ставлення до дорученої роботи.

В.Усачова
"Дзержинець" 26 липня 1959 року.

 

"Нові будинки вагонобудівників"

 

Для спорудження житлових будинків на південній околиці нашого міста відведено великий земельний масив.

Між Новим селищем і містом раніше був великий пустир. Тепер цих місць не впізнати. З риштувань здіймаються вгору стіни нових будинків для трудящих підприємства.

Вже є нова вулиця Айвазовського, якої раніше не було на карті міста. Вона вся в риштуваннях новобудов. Серед них є і готові будинки. В двох 12-квартирних тут справили новосілля десятки сімей трудящих вагонобудівного заводу. В числі новоселів - сім`ї керівника бригади комуністичної праці сталевара т.Товстухи, робітника півскатно-тележечного цеху т.Полякова, токаря ремонтно-механічного цеху т.Нехаєва.

До кінця року будуть заселені ще 4 багатоквартирних будинки. Колективні забудовники споруджують ще три таких будинки по вулиці КІМа.

Ю.Перекопський.
"Дзержинець" 29 липня 1957 року.