"Дзержинець" 27 липня 1954 року.

 

"Переможці обласного змагання"

 

У Дніпропетровську закінчились змагання з легкої атлетики збірних команд міст області.

Серед дніпродзержинців звання чемпіонів області завоювали: Валентина Сердюк по стрибках у висоту з розбігу з показником 1 метр 40 сантиметрів і Петро Коршун по стрибках з шестом - 3 метри 50 сантиметрів. Переможцям вручені грамоти обласного комітету у справах фізкультури і спорту і цінні подарунки.

Успішно виступив працівник електростанції Іван Терещенко, який посів друге місце з спортивної ходьби після рекордсмена України Лосевського. Він пройшов 20 кілометрів за 1 годину 46 хвилин 12 секунд, що на 12 секунд нижче норматива майстра спорту. Цей показник є новим рекордом міста і обласної Ради спортивного товариства "Металург". І.Терещенко нагороджений грамотою обласного комітету у справах фізкультури і спорту.

Добре виступили спортсмени Нетрусов, Красножон, Боярський, Горбунов і Коржова. Але збірна команда Дніпродзержинська посіла четверте місце в області.

"Дзержинець" 26 липня 1951 року.

 

"На першість республіки з легкої атлетики"

 

У Харкові починаються республіканські змагання з легкої атлетики збірних команд областей України. В складі збірної команди Дніпропетровської області для участі у змаганнях виїхали найсильніші легкоатлети Дніпродзержинська Петро Коршун, Іван Терещенко і Валентина Сердюк.

"Дзержинець" 29 липня 1951 року.