Багато зелені, квітів у парку культури і відпочинку заводу ім.Дзержинського. Майстерно, з великим художнім смаком розбито ряд клумб і квітників. Все це сумлінна робота техніка-садовода парку Олени Вікторівни Максименко.


Фото Ф.Козловського.
"Дзержинець" 22 червня 1952 року.

На знімку: О.В.Максименко біля молодого каштану.

 


Дніпродзержинськ - Ізмаїл

 

17 червня команда Добровільного спортивного товариства "Металург" зустрілась з командою "Водник" міста Ізмаїл. Матч на першість України викликав великий інтерес у трудящих Ізмаїла. Він закінчився перемогою дніпродзержинців з рахунком 6:0.

І.Єрохін, тренер команди.
"Дзержинець" 19.06.1951.

 


Переможці заводського розиграша

 

Закінчився розиграш кубка заводу ім. Дзержинського з футбола. В змаганні взяло участь 14 цехових футбольних команд. В напівфіналі розиграша команда рейкобалочного цеху в додатковий час виграла у футболістів підсобного господарства з рахунком 4:1, а команда транспортного цеху - у футболістів механічного цеху.

В неділю відбувся матч між футболістами транспортного і рейкобалочного цехів. Матч закінчився перемогою рейкобалочників з рахунком 4:0. Після ігр переможцям було вручено кубок заводської ради Добровільного спортивного товариства "Металург", а футболістам обох команд вручено грамоти.

В.Зікранець, робітник цеху зв`язку заводу ім.Дзержинського.
"Дзержинець" 19 червня 1951 року.

 

 

ПЕРЕДАЧА ДОСВІДУ

 

Десять років працює майстром виробничого навчання у ремісничому училищі № 1 старий кадровий робітник - металург, комуніст Сергій Петрович Ликов. За цей період він підготував сотні висококваліфікованих сталеварів, що зараз відзначаються на багатьох металургійних заводах Придніпров`я стахановською працею.

На знімку: С.П.Ликов (перший справа) бесідує з відмінниками начання, майбутніми металургами Миколою Власенком, Іваном Притулою і Іваном Василенком.

Фото С.Вільтмана.
"Дзержинець" 20 червня 1951 року.

 

ЕКЗАМЕН З ПРИРОДОЗНАВСТВА

 

 

На екзаменах з природознавства учні школи № 22 виявили глибокі знання, наводили багато прикладів з мічурінської науки. В цьому певну роль відіграла практична робота на пришкільній ділянці і заняття гуртка юних натуралістів, яким керує викладач т.Карпенко.

На знімку: (в центрі) викладач т.Карпенко серед учнів-юннатів на пришкільній дослідній ділянці.
Фото Ф.Козловського.
"Дзержинець" 28 червня 1955  року.