На свіжому повітрі

25 грудня на стадіоні "Перемога" проходили міські зимові легкоатлетичні змагання. В них взяли участь фізкультурники спортивних товариств "Металург", "Хімік", "Спартак", заводу імені Орджонікідзе і металургійного технікуму.
Найкращу підготовку продемонстрували легкоатлети товариства "Металург", які посіли перше місце. На друге місце вийшли представники металургійного технікуму, на третє - товариства "Хімік". 20 фізкультурників уклалися в норми третього спортивного розряду, один - в норми другого розряду і 12 - юнацького.

Особливо успішно виступили молоді легкоатлети Надія і Людмила Кучер. В бігу на 100 метрів Надія Кучер показала час 13,3 секунди, а Людмила Кучер - 13,2 секунди. Таких результатів вони не досягали навіть влітку.
Успішно виступили в бігу на 100 метрів Гладіліна і Малькова. В метанні диска і штовханні ядра першою була Пентякова, в метанні молота - Несін, у штовханні ядра, метанні диска та бігу на 100 метрів серед чоловіків - Коліуш.
Дуже прикро, що легкоатлети решти спортивних колективів міста ("Трудові резерви", "Динамо", юнацька спортивна школа міськвідділу наросвіти, індустріальний технікум та інші) не взяли участі в цих цікавих змаганнях.
Р.Мазурова, учасниця змагань.
"Дзержинець" 28.12.1955.