Майборода з книжкою
 
В Центрі позашкільної роботи і дитячої творчості пройшла презентація нової книжки дитячого письменника Олега Майбороди.
 

Над книгою під назвою «А ти знаєш, що я знаю» працював дружний колектив кам'янчан: директор Центральної бібліотечної системи Тетяна Герасюта, літературний редактор Дмитро Кубанов, видавець Андрій Яловий. Проілюструвала книгу київська художниця Вікторія Дунаєва. Видання книги Олега Майбороди також стало можливим за підтримки секретаря міської ради Олександра Залевського та місцевого депутата Ігоря Максимовича. Олег Майборода написав 75 книг, які видавалися в різних містах України. Книга «А ти знаєш, що я знаю» стала першою збіркою, виданою в Кам'янському і першим виданням із серії "Моє Кам'янське". За словами секретаря міськради, основна мета цієї серії - видавати книги про місто і книги авторів з Кам'янського.
Видавничий колективЗалевський Герасюта
 
"А ти знаєш, що я знаю" - являє собою збірку дитячих віршів, загадок і веселих оповідань, написаних українською мовою. Ознайомитися з нею маленькі читачі зможуть в бібліотеках міста, а також в середніх і дошкільних навчальних закладах.
 
 
Для учасників зустрічі підготували насичену програму. Вихованці Центру позашкільної роботи показали чудове акторська майстерність, розповідаючи вірші Олега Майбороди. Талановиті артисти співали і танцювали на сцені, даруючи глядачам позитивні емоції.
 
Свої таланти дітям і дорослим продемонстрував і сам автор. Олег Майборода віртуозно зіграв на саксофоні, і тим самим довів, що талановита людина талановита в усьому.
 
Саксофоніст Майборода
 
В кінці зустрічі письменник вручив свої книги трьом дітям, які виконали кращі малюнки-ілюстрації до його творів.
 
З переможцями
 
БІОГРАФІЧНА ДОВІДКА
 
Олег Вікторович Майборода народився 2 червня 1971 року в Кам'янському. Закінчив медичне училище за спеціальністю "Сестринська справа". З 1992 року працює масажистом в Центрі первинної медико - санітарної допомоги №1.