optimized bufk
 
 
На запасному полі стадіону "Перемога" 4 жовтня відбувся центральний матч туру першості міста з футболу серед виробничих підприємств і аматорських колективів між командами ДМК і "Рапід-Надія". 
 
Минулого тижня команда ДМК з рахунком 0:4 програл своєму суперникові в перенесеному матчі першого кола. Питання чи зможуть гравці, що представляють металургійний комбінат, відійти від поразки і дати бій лідеру чемпіонату, який ще не втратив жодного очка? Це питання хвилювало і гравців, і вболівальників. Як і личить лідеру чемпіонату, "Рапід-Надія" відразу захопив ініціативу і почав створювати небезпечні моменти біля воріт суперника. На 28 хвилині рахунок був відкритий, коли захист ДМК прогавив  майже в центрі поля швидкий розіграш м'яча після штрафного, і Ярослав Жданов відкрив рахунок. Йшла остання хвилина першого тайму, коли після прострілу з флангу захисник команди "Рапід-Надія" зіграв рукою у своєму штрафному майданчику. Пенальті чітко реалізував Сергій Кошля. Нічийний результат не влаштовував лідера чемпіонату і футболісти пішли великими силами в атаку. Через 10 хвилин після початку другого тайму "рапідівці" вийшли вперед - 2:1. Відзначився Дмитро Голдин. Після низки замін, ДМК не залишалося нічого іншого, як йти всією командою в атаку. І вони були винагороджені забитим голом у виконанні Дмитра Шерстюка. За п'ять хвилин до кінця матчу обидві команди мали по кілька моментів збільшити рахунок, але воротарі не дали засумніватися в їхній класі. Бойова нічия 2:2, і боротьба за чемпіонство загострюється. 
 
"Це був хороший матч з багатьма гольовими моментами. ДМК заслужено добився нічийного результату, проявивши характер і жагу боротьби. А лідер втратив перші очки. Це значить, що боротьба за медалі триває", - підсумував pecnhsx голова федерації футболу Кам`янського Едуард Коряк.