11 48403406 2192146797702669 6938602280383938560 n
 
Минулої неділі в Кам'янській загальноосвітній школі № 20 пройшов міський турнір зі швидкісного лазіння на штучному рельєфі - скелелазінню. Треба нагадати, що в березні поточного року тут відбулися дебютні змагання в нашому місті з цього виду спорту.
 
Скалолазание
 
"Закінчуємо рік турніром зі скелелазіння в Південному районі міста, - розповідає організатор змагань тренер СК "Тритон", майстер спорту України Дмитро Котов. - На турнір прийшло багато бажаючих - як молодих спортсменів, так і вирішивших спробувати свої сили в цьому сміливому виді спорту. Після реєстрації і розминки учасники змагань завзято взялися підкорювати висоту. Турнір в цілому пройшов весело і, головне, що без травм. Найспритніші отримали свої нагороди і призи від "МТС Бетон". Але і всім іншим учасникам крім гарного настрою дістались подяки за участь в цьому спортивному заході".
 
Призерами і переможцями в різних вікових категоріях стали: Олександр Жданюк, Артур Денисов, Дмитро Мізіченко, Єгор Короткий, Михайло Грушевський, Данило Зубко, Данило Повстин, Давид Сіроштан, Андрій Компанієць, Олександра Мацюк, Ангеліна Мостіпан, Вероніка Компанієць.