Лідовський з тренером Олександром Панібудьласка 13 вересня 2010
 
 
Старший брат Андрій (різниця в їхньому віці 6 років) привів Віталіка Лідовського в маленький зал до тренера Олександра Панібудьласка. З тих пір він став займатися кік-боксингом. 13.09.2010. Верхнє фото.
 
Лялін і Гільснер в Іграх гнроїв 3 листопада 2016
 
 
У кожного з них - своя трагічна історія, але їх об'єднує мужність і сила духу. У Дніпропетровській області 24 учасники проекту "Ігри героїв" довели, що інвалідність - це не вирок. 2 місяці вони займалися кроссфітом з професійними тренерами і продемонстрували свої досягнення в спортзалі.У змаганнях взяли участь люди з обмеженими можливостями з Дніпра, Кам'янського, Кривого Рогу та 8 учасників з інших областей. Серед них - бійці АТО, волонтери і люди, які отримали травми в мирному житті. Також взяли участь в проекті і 3 дівчини. Від Кам'янського в "Іграх героїв" брали участь спортсмени "Інваспорту" Сергій Лялін і Вадим Гільснер. Чоловіки показали хорошу фізичну підготовку і характер. 03.11.2016.
 
Шашковий турнір сайту sports dp ua 22 k.njuj 2012
 
 
До участі в турнірі, організованого спортивним сайтом sports.dp.ua, запрошувалися всі бажаючі спортсмени розрядники, і за шашковими дошками вдалося зібрати 22 спортсмена. Склад першого турніру підібрався гідний - три майстри спорту і дванадцять кандидатів в майстри спорту. Також до ігор підключилися кращі юні шашкісти - кожен тренер від міських секцій мав можливість дати найперспективнішим учням шанс перевірити свої сили проти відомих шашкістів. У юну шашкову обойму ввійшли Яна Демченко, Микита Литвишко, Віра Попруга, Влад Малий і Влад Заплюсвічка. Золоту медаль і грамоту заслужено завоював Кирило Іванов. Другим призером став Микола Скавронський. Бронзова медаль дісталася Артему Верьовкіну. 22.02.2011.
 
Плакат чемпіонату міста з черлідингу 9 жовтня 2015
 
 
Плакат чемпіонату міста з черлідингу. 09.10.2015.
 
Тренер з художньої гімнастики Наталія Козярчук 15 травня 2011
 
 
Тренер з художньої гімнастики СК "Прометей" Наталія Козярчук. 15.05.2011.
 
 
Текст Віктора КУЛЕНКА.