Фестиваль чемпіонів 1 жовтня 2015
 
Кам'янчан перший день жовтня порадував теплою сонячною погодою і новим спортивним заходом - "Фестивалем чемпіонів". На площі Калнишевського зібралося більше трьох з половиною тисяч городян і гостей, професіоналів і аматорів спорту, щоб самим взяти участь у легкоатлетичному пробігу і подивитися виступи спортсменів Street Workout з Дніпра. Свято спорту пройшоло за підтримки міського голови Андрія Білоусова, який особисто взяв участь у пробігу на трикілометрової дистанції. 01.10.2016. Верхнє фото.
 
Спратакіада Легка атлетика 8 жовтня 2015
 
 
На стадіоні "Перемога" стартувала регіональна спартакіада між вузами першого-другого рівня акредитації. Першим видом стала королева спорту - легка атлетика. Вісім навчальних колективів виставили учасників, які змагалися в семи дисциплінах. Сонячна, але досить холодна погода сприяла інтенсивному руху як на доріжках і в секторі для стрибків, так і на трибунах. 08.10.2015.
 
Команда плавців міста в Курахово 19 червня 2013
 
 
На юнацький чемпіонат України з плавання, який пройшов в Курахово (Донецька область), з Дніпродзержинська їздили 13 спортсменів. Крім вихованки тренера Т.Суботіної (СШ № 15), Лоли Шевцової, всі інші плавці представляли спортивний клуб "МіКомп" (тренери Г.Коломоєць, А.Сидорченко). У змаганні взяли участь команди українських спортивних шкіл і клубів, а також збірна Білорусі. Вікова категорія учасників - дівчата 11-12 років і юнаки 13-14 років. Всього в змаганнях брало участь 465 спортсменів. Призерами стали троє кращих "МіКомповців". Двічі на найвищу сходинку п'єдесталу пошани піднімався підопічний тренера Г.Коломойця, учень СШ № 43 Микита Глущенко. На дистанції 50 м вільним стилем він показав результат 0.25,6, а 100-метрівку кролем проплив за 0.55,6. Ще один вихованець тренера Коломойця, Олександр Андрієнко (СШ № 26) спочатку зайняв друге місце на дистанції 100 метрів брасом (1.10,7), а потім став третім в цьому ж виді плавання, але на дистанції в два рази довше, показавши час 2.38, 0. Ще одне третє місце дісталося студенту колегіуму № 16 Денису Костроміну. Вихованець тренера А.Сидорченка проплив 200 м на спині за 2.24,0. 03.06.2013.
 
Дюкс 6 листопада 2011
 
 
З початку ігрового сезону в  баскетбольній команді "ДніпроАзот" з'явився темношкірий легіонер Джонні Дюкс. І відразу ж своєї іскрометною грою він став кумиром для місцевих фанатів. 06.11.2011.
 
М К С. осінній чемпіон міста з футболу 26 жовтня 2010
 
 
Завершилася осіння першість міста з футболу. В змагання взяли участь десять команд, які представляли трудові та аматорські колективи фізичної культури. Як і передбачалося, боротьбу за призові місця вели визнані метри міського футболу. Протягом всієї першості зберігалася інтрига, і тільки матчеві зустрічі лідерів в останніх турах розставили все на свої місця. Вперше в своїй історії переможцем першості міста стала команда МКC. Кістяк команди складають досвідчені футболісти, які пограли в свій час на республіканських та всесоюзних першостях. 26.10.2010.
 
Текст Віктора КУЛЕНКА.