Морозов и Левченко 28 березня 2016

 
У Цюрупинську відбувся перший етап чемпіонату України з мотокросу. Вихованець дніпродзержинської школи мотоспорту майстер спорту України Сергій Левченко серед двадцяти восьми учасників став третім. Як повідомив спортсмен, він виступав в класі мотоциклів МХ2. "Мій тренер, чемпіон Європи Роман Морозов, змагався серед мотокросменів в класі машин МХ1, - розповідає Сергій. -  Роман створив свою команду" Morozov team ", яка офіційно була відкрита 13 березня і знаходиться в Києві. В її складі поки-що чотири людини. Перший етап чемпіонату країни став для нас дебютним. В загальнокомандному заліку "Morozov team" стала другою ". 28.03.2016. Верхнє фото.
 
Гоцык Белая 18 травня 2016
 
 
З п'ятою перемогою на професійному рівні з ММА повернулася з Харкова Світлана Гоцик, вихованка  тренера В'ячеслава Нагурного з СК "Адреналін". У Харкові вона виступала в міжнародному турнірі бійців з восьми країн світу WWFC WARRIORS HONOR 2. Криворожанка Олена Біла хотіла взяти у Світлани Гоцик реванш за поразку, якої та їй завдала в кінці березня на Кубку України в Дніпродзержинську. Але Світлана не дозволила це зробити, і стала переможницею у ваговій категорії 51 кг. 18.05.2016.
 
Чемпіонат міста з черлідинга 3 травня 2015
 
 
Плакат відкритого чемпіоната міста з черлідингу. 12.04.2014.
 
Лемешко і Краєвський 23 травня 2015
 
 
У басейні "МіКомп" пройшов відкритий чемпіонат Дніпродзержинська з плавання. На блакитних доріжках змагалися близько 170-ти спортсменів з нашого міста і Дніпропетровської школи олімпійського резерву. Поповненням року, можна назвати перехід 22-річного полтавського майстра спорту Любомира Лемешко в Дніпродзержинськ. Хлопець почав займатися плаванням в семирічному віці в Полтаві у тренера Галини Астапової. У минулому році став чемпіони України та фіналістом чемпіонату Європи. "У Дніпродзержинськ я переїхав з перспективою на поліпшення своїх результатів. Тут же знімаю квартиру, - каже Любомир. - Зараз тренуюся у Дмитра Краєвського. Посилено готуюся до виступів у Всесвітній Універсіаді, яка пройде в Кореї". 23.05.2015.
 
Грамота Гайдечука
 
 
Грамота гравця команди "Радист"  В.Гайдечука, переможця Кубка міста по футболу. 05.06.1984.
 
 
 
 
 
Текст Віктора КУЛЕНКА.