Віктор Бобок в Катманду 22 березня 2004
 
 
Альпініст Віктор Бобок в столиці Непала місті Катманду. 22.03.2004. Верхнє фото.
 
Марченко Ігор
 
 
Ігор і Ілля Марченко з Кам'янського хоча і не домоглися високих результатів у фігурному катанні та тенісі, зате стали першими в Україні рідними братами, котрі виступали на зимових і літніх Олімпійських іграх. Ігор як фігурист - на Олімпіаді в Нагано (1998 г.), а тенісист Ілля - в Ріо-де-Жанейро (2016 г.). У шестирічному віці майбутній учасник Олімпійських ігор в Нагано Ігор Марченко почав займатися фігурним катанням на ковзанці "Хімік" у тренерів Ігоря Павловича Захарова та Юрія Володимировича Сухоленцева. Перший успіх прийшов, коли семирічний Марченко на льоду "Хіміка" в одиночному катанні на турнірі "Кубок жовтенят" став першим. "За цю перемогу я отримав модель космічного корабля, - згадує Ігор. - Прикро було, що точно таку модель до цього мені подарували батьки на якесь свято". На фото елемент "ластівка" у виконанні І. Марченко (1982 г.).
 
Даря Кравець зі своїми вихованцями 19 грудня 2013
 
 
У ДЮСШ № 4 пройшла першість міста зі стрибків на акробатичній доріжці. В змаганнях брали участь дівчатка і хлопчики у віці від 5 до 10 років, які були розділені на три категорії. Молодша - виступала за програмою першого юнацького розряду, середня - другий і третій дорослі розряди, старша - перший дорослий розряд. На фото тренер Дар`я Кравець зі своїми вихованцями. 19.12.2013.
 
Бальниця Анна Анікіна 10 червня 2014
 
 
Призер багатьох змагань з автомодельного спорту Анна Анікіна ще займається бальними танцями в ТСК "Лілея". "Бальні танці - це мистецтво, а автомодельний спорт - технічна творчість, - розмірковуючи пояснює А.Анікіна. - Але мені дуже подобається і те, і інше. Так що вибрати важко. Я віддаю своїм захопленням весь вільний час і отримую від цього величезне задоволення". 10.06.2014.
 
Первое место Никиты Ивашины 26 жовтня 2009
 
 
У Кременчуці на базі спортивного комплексу політехнічного університету (колишній спортивний клуб КРАЗа) пройшов чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат не старше 15 років. Майже 200 юних атлетів боролися за право піднятися на п'єдестал пошани. А на кону стояла ні мало ні багато, а можливість потрапити на перші юнацькі Олімпійські ігри серед спортсменів не старше 17 років, які пройдуть в 2010 р в Сінгапурі. Микита Івашина, срібний призер подібних змагань минулого року, спільно з тренером Сергієм Петерімовим, поставили перед собою тільки одну задачу - зійти на найвищу сходинку п'єдесталу пошани. Все інше їх ніяк не влаштовувало. І Микита із завданням упорався блискуче. У свої 15 років він вже перегнав в зрості батька, в минулому теж відомого штангіста, і виглядає таким собі молодцем-богатирем. Наш земляк спрацював у всіх шести підходах до важкоатлетичного снаряду чітко і красиво. Остаточний його результат: 243 кг (111 + 132) і титул чемпіона України. 24.10.2009.
 
 
Текст Віктора КУЛЕНКА.