Кубок Феєрія 17 травня 2015
 
 
Спортивні танці, безсумнівно, є найбільш видовищними змаганнями. Дивитися на них - одне задоволення! На паркеті Палацу тенісу імені М.Аношкіна днями майже шістсот пар змагалися у Всеукраїнському турнірі "Кубок Феєрія-2015» і чемпіонаті Дніпропетровської області з танцювального спорту. На цьому святі ритмів музики, колірної гами і чудового різноманітності елегантних костюмів, блиску розкішних прикрас, модних зачісок, кожна танцювальна пара була в центрі уваги. І в першу чергу серед авторитетних і досвідчених суддів. І, природно, глядачів, які зібралися підтримати своїх улюбленців, повосхіщаться майстерністю танцюристів, красою кожного їх па. Судді оцінювали учасників за правилами, але не упереджено, помічаючи кожну неточність виконання і ритму рухів. Танцюристи, які звикли до суддівської строгості, намагалися навіть в найважчі моменти не ніяковіти. Як це сталося, коли партнер однієї з танцюючих пар втратив черевик. Хлопець незворушно продовжував дефілювати по паркету в одному черевику. Чим викликав бурю глядацьких оплесків. 17.05.2015. Верхнє фото. 
 
Елінг після відкриття 27 червня 2016
 
 
Напередодні Дня молоді України, в Кам'янському відкрився елінг (ангар для зберігання байдарок і каное), розташований на міському пляжі. Рішення відновити згорілий в 2014 році елінг було прийнято на початку нинішнього року з ініціативи Андрія Білоусова. 24.06.2016.
 
Футбольне поле на першому мікрорайоні 24 червня 2016
 
 
Футбольне поле на першому мікрорайоні в районі дренажного каналу. 24.06.2016.
 
Дом футбола 11 березня 2016
 
 
У будівлі по Гімназичному проспекту, де раніше був торговий центр і офіси комерційних фірм, на другому поверсі проводиться ремонт, а на фасаді з'явився барвистий логотип футбольного клубу "Сталь" Дніпродзержинськ. Тут в найближчі тижні буде відкрито офіс ФК "Сталь". 21.03.2016.
 
Туробойский и Малеванный 29 липня 2005
 
 
28 липня 2005 року в Дніпродзержинську відбувся фінал традиційного тенісного турніру "Літній кубок ПриватБанку для ветеранів", організованого Дніпродзержинською філією ПриватБанку. Турнір проходив на кортах Палацу тенісу ім. Аношкіна, який вважається одним з кращих в Україні. Пройшовши відбіркові ігри, до фінальної частини змагання вийшли 16 учасників. Саме вони і вступили в безкомпромісну боротьбу за призові місця. Через травму директор Дніпродзержинської філії ПриватБанку Ігор Тадеушевич Туробойський в цей раз змушений був спостерігати за іграми з трибун. У впертій боротьбі перемогу в турнірі здобула пара у складі заступника директора ПриватБанку Георгія Миколайовича Мальованого та майстри спорту СРСР Олексія Івановича Драгуна. Не дивлячись на те, що сам Ігор Туробойський не брав участь в турнірі, але і він не залишився без нагороди. Йому "за розвиток тенісу в Дніпродзержинську" була вручена велика почесна медаль. На фото І.Туробойський і Г.Мальований.
 
 
 
Текст Віктора КУЛЕНКА.