Перший склад команди велогонщиків
 
 
Перший склад команди велоспортсменів, які тренувалися на стадіоні "Перемога". П'ятий зліва - Георгій Єгоров. Початок 60-х років. Верхнє фото.
 
Колесник чемпіон України з настільного тенісу 22 листопада 2014
 
 
 
В Києві завершився чемпіонат України з настільного тенісу. Юрій Колесник, завоював титул найсильнішого тенісиста. У віковій категорії 50-59 років, де грав Юрій, виступали ще 17 тенісистів, які  були розбиті на кілька груп. Наш земляк виграв всі зустрічі у своїй підгрупі, а також стикові матчі і гру за перше місце. В цілому він переміг десять суперників і став чемпіоном України. 21.11.2014.
 
Спортивна рада Медикк
 
Рада добровільного спортивного товариства "Медик" при акушерсько-фельдшерській школі. Зліва направо: Куліш Люся, Харламова Люба, Сіра Маруся, Коршун Петро Петрович, Рибалка Зоя, Туцька Надя, Майле Іра. 1948 р.
 
Матчева зустріч між боксерами Українки і Дніпродзержинська 24 грудня 2011
 
У селищі Українка, Криничанського району, пройшла матчева зустріч з боксу між клубом "Ринг" та збірної Дніпродзержинська, присвячена Герою Радянського Союзу Івану Івановичу Богатирю. Боксерський клуб в Українці є філією дніпродзержинського "Ринг-СК "Прометей". Крім місцевих бійців, яких тренує Вадим Бурбига, в складі БК "Ринг" виступали і дніпродзержинські майстри шкіряної рукавички під керівництвом тренерів Андрія Шешурєва і Леоніда Дородного. За міську збірну билися представники ДЮСШ № 1 і № 2, СК "Дзержинка" і ПТУ № 24 (тренери В'ячеслав Шульга, Віктор Мельник, Ігор Урбе, Іван Карпович, Олег Лісняк). Рефері в рингу майстрам спорту СРСР, суддям міжнародної категорії Ігорю Урбе і Віктору Мельнику часом доводилося нелегко, так динамічно проходили бої. Особливий інтерес для глядачів викликали поєдинки за участю маститих бійців, які боксували в турнірах різних масштабів, Нвера Каграманян (на фото праворуч), Богдана Матети, Михайла Гулієва, Романа Шаповала, Олександра Захарчука. 24.12.2011.
 
Лижник Олексій Радін
 
Освітлювана лижна траса Голосіївського парку в Києві. 1970 рік. "Нас відбирали в юнацьку збірну України з лижних гонок, - розповідає Олексій Радін. - Разом з командою поїхав на першість СРСР в грузинське місто Поті і я. Але, на жаль, навіть до тридцятки не потрапив. У той час дуже сильні команди були в Росії. Багато сибірських областей виставляли окремі від збірної РРФСР команди. Мені пощастило змагатися в заїздах з майбутнім олімпійським чемпіоном з біатлону Іваном Бяковим".
 
 
Текст Віктора КУЛЕНКА.