Нагороди першості міста із стрільби з лука 19 вересня 2015

Напередодні святкуванння 265-річчя Дніпродзержинська пройшов відкритий чемпіонат міста зі стрільби з лука. Два дня (19-20 вересня 2015 року) в парку культури і відпочинку на рубіж виходили 15 місцевих лучників, трійка з дніпропетровського "TargetClub" і представник Вільногірська. На верхньому фото нагороди турніру.

Тренеры команды Днепродзержинска А Кирпа Е Свижевский Р Курысь В Лобанов с кубком за второе место на Золотом даянге 2011

 

Тренери команди тхеквондо ВТФ міста Олександр Кирпа, Євген Свіжевський, Роман Курись, Владлен Лобанов з кубком за друге місце на "Золотому даянгу". 29.10.2011.

 

Котловянов

У рейтинговому поєдинку на міжнародному турнірі BFC & FIGHT NIGHTS ("Мінськ-арена") 29 листопада 2013 року Богдан Котловянов переміг Олександра Мельника з Білорусі.

 

Кулініч Владислав

Кращий гравець турніру з міні-футболу "Мрія", який пройшов на майданчику СК "Прометей", семикласник Новомосковської СШ № 6 Владислав Кулініч займається футболом вісім років. Всі попередні зустрічі змагань він грав в захисті. А в фінальнім матчі з "Океаном" тренер перевів хлопця в атакуючу ланку, і Влад не підвів його, забивши два вирішальних голи. 06.01.2018.

 

Ч У з пейнтболу в Житомирі 29 вересня 2007

Капітан "Мафії" Михайло Гороян і його товариші по команді Дмитро Семеренко, Георгій Шинкаренко, а також запасний гравець Андрій Распорський, отримали срібний кубок і дипломи чемпіонату України з пейнтболу. Друге місце хлопці присвятили дню народження свого капітана, який відзначив його 24 вересня 2007 року.

Текст Віктора КУЛЕНКА.