М К С 26 жовтня 2010
 
Завершився осінній чемпіонат міста з футболу. В змагання взяли участь десять команд представляли трудові та аматорські колективи фізичної культури. Як і передбачалося боротьбу за призові місця вели визнані метри міського футболу. Протягом всього чемпіонату зберігалася інтрига, і тільки матчеві зустрічі лідерів в останніх турах розставили все на свої місця. Вперше в своїй історії чемпіоном міста стала команда МКC. Кістяк команди складають досвідчені футболісти, які пограли в свій час на республіканському та всесоюзному першостях. Срібним призером стала команда Дніпровського металургійного комбінатів під керівництвом. Металурги впевнено лідирували по ходу змагань, однак, поступившись чемпіону з рахунком 0:1 задовольнялися другим місцем. 26.10.2010. Верхнє фото.
 
Після такого удару навіть сітка не витримала 6 червня 2016
 
Силу такого удару навіть сітка не витримала. 06.06.2016.
 
Кубок кращому судді
 
14 липня починається новий сезон Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів Професіональної футбольної ліги сезону 2012/2013. У зв'язку з цим прес-служба ФК "Сталь" Дніпродзержинськ, за участю засобів масової інформації вирішила оголосити конкурс, мета якого - визначення найкращого футбольного арбітра в другій лізі (група "Б») за підсумками стартує чемпіонату. Переможець отримає кубок (на фото).
 
Нестеров 4 вересня 2008
 
Коли Ігорю Нестерову було 11 років, знайомий його батька порадив записати Ігоря в секцію боксу в ДЮСШ № 1 (директор О.П.Бурма), що і було зроблено. Першими і поки єдиними тренерами хлопчини стали Ігор Урбе і Євген Січовий. За невеликий проміжок часу юний боксер двічі ставав чемпіоном міста і області, переможцем міжнародних і Всеукраїнських турнірів. В цілому в скарбничку нагород початківець боксер поклав 17 грамот і 8 медалей різних достоїнств. 04.09.2008.
 
Рябоконь и Мишенина 7 серпня 2014
 
Ольга Мішеніна і Юлія Рябоконь - учасниці аматорського Кубка України з велокросу (крос-кантрі). 07.08.2014.
 
Текст Віктора КУЛЕНКА.