Александрова Александра

На базі Кам'янського СК "Прометей" відбувся перший етап Всеукраїнських змагань з фігурного катання на роликових ковзанах, Чемпіонат Дніпропетровської області та "Кубок Прометея". Золотим призером стала Олександра Александрова, вихованка Тетяни Цимбал. 21.10.2017. Верхнє фото.

 

Нові мати в СК Герць

Понад 100 вихованців спортивного клубу змішаних єдиноборств "Герць-ММА" на лівобережжі тепер зможуть повноцінно проводити тренування. Незважаючи на те, що спортивний зал невеликий, він користується популярністю у місцевих жителів, і батьки із задоволенням приводять сюди своїх дітей. Завдяки спонсорській допомозі Кам'янського міського голови Андрія Білоусова і старанням громадської організації "Патріот--2015" для потреб клубу були закуплені сучасні гімнастичні мати. Мер Андрій Бєлоусов, керівники ГО "Патріот-2015" Богдан Наполов і Павло Некритий приїхали до спортсменів в гості. Керівник спортклубу Антон Єрмашкевич і його вихованці подякували гостям за чергову допомогу і участь у вирішенні їх проблем. Новим м'яким покриттям замінять застарілі мати по всій підлозі спортивного залу. 10.11.2017.

 

Плакат Кубку області з гирьового спорту

У спортивному залі технологічного коледжу пройшов Кубок Дніпропетровської області з гирьового спорту у поштовху довгим циклом серед дорослих і юнаків, а також в ривку серед жінок і дівчат. В особисто-командних змаганнях взяли участь 58 спортсменів, які представляли 11 колективів. Плакат Кубку області з гирьового спорту. 31.01.2015.

 

Презентація сянці

У шаховому клубі "Юні таланти" голова нещодавно створеної Кам'янської Федерації китайських шахів сянці Едуард Либа презентував цю давню східну логічну гру. 22.07.2017.

 

 Емблема мото скутер клубу Via Est Vita

 

Емблема мото скутер клубу Via Est Vita.

Текст Віктора КУЛЕНКА.