Гудзь та Шерстюкjpg
 
В Ужгороді проводився командний чемпіонат України з художньої гімнастики. Вихованки Кам'янської ДЮСШ № 4, а нині студентки Дніпропетровської школи олімпійського резерву, виступали в складі збірної команди області. За програмою майстрів у складі другої збірної Дніпропетровщини свою майстерність демонстрували Вікторія Гудзь (бригада Л.Заєць) та Ірина Шерстюк (тр. І.Козбанова), і посіли третє місце. 05.11.2016. Верхнє фото.
 
 1996 Август 26 с Ронжиной и Морозовым
 
 
Зліва направо голова спорткомітету Дніпродзержинська Олексій Павлович Бурма, срібна призерка Олімпійських ігор в Атланті (США) з академічного веслування Олена Ронжина і її тренер Володимир Михайлович Морозов. 26.08.1996.
 
Нагороди Копильченка з чемпіонату світу в Бургасі
 
У 2013 році чемпіонат світу з самбо серед ветеранів проходив 4-6 жовтня в болгарському місті Бургас і був приурочений до 75-річчя створення боротьби самбо. У спорткомплексі "Младост" більше двохсот вікових самбістів з 15 країн з'ясовували, хто з них сьогодні знаходиться в кращій формі. Віктор Копильченко став чемпіоном світу серед майстрів у віковій групі від 60 до 64 років і ваговій категорії 82 кг. На фото нагороди чемпіона світу В.Копильченка. 
 
 Сотник Леонид Яковлевич
 
 
Тренер з греко-римської боротьби ДЮСШ № 3 Леонід Якович Сотник. 24.06.2011.
 
ЄВРАЗ переможець першості міста з футзалу
 
 
Завершилась першість міста з футзалу, яку проводила Кам`янська ліга футбола і футзала (КЛФФ) в два кола на протязі двох місяців. Всі матчі проводились в залі СК "Промінь". Вперше переможцем в першій лізі стала команда "ЄВРАЗ-ТАЙМ", яка представляла ПАТ "ЄВРАЗ-ЮЖКОКС". Підопічні тренера Сергія Гужви провели 14 зустрічей, в яких набрали 29 очок. 25.12.2016.
 
Текст Віктора КУЛЕНКА.