Евгений Лесняк контролирует поединок

Тренер Євген Лісняк контролює поєдинок юних бійців міської федерації Шотокан карате. 24.05.2013. Верхнє фото.

 

Марченко на Олімпіаді

Поразкою вихованця тенісної школи "Прометей" Іллі Марченка завершився перший олімпійський матч проти Андреаса Сеппі (Італія). Після виснажливої гри, яка тривала 2 години 25 хвилин, був зафіксований рахунок 3:6, 6:3, 6:7 (6). 07.08.2016.

 

Свидетельство о проведении занятий

Свідоцтво видане Сергію Миколаєвичу Сердюку на проведення занять з таїландського боксу Муейтай. 09.07.2013.

 

Трейсер Крутько

 

Здивовані жителі Дніпропетровська три дні спостерігали за тим, як кілька десятків молодих людей, які називали себе трейсерами, пересувалися стрибаючи через різні перешкоди на своєму шляху. Виявилося, що на фестиваль паркуру з різних регіонів нашої країни з'їхалися фанати цього екстремального виду спорту, щоб показати, хто на що здатний і обмінятися досвідом. Місцем проведення фестивалю було обрано найпопулярніші паркурні місця міста: набережну Дніпра і житловий масив "Тополь". 29-річний дніпродзержинець Юрій Крутько був найстарший серед акрострітеров, які виконували акробатичні трюки, стрибаючи, як з різних висот, так і на рівній землі. 08.07.2011.

 

Сергій Гречин гірський король

У Китаї в багатоденній велогонці "Тур озера Хайнань" в складі збірної України бере участь і дніпродзержинець Сергій Гречин. На сьомому етапі Сергій після довгих спроб поїхав у відрив і виграв майку гірського короля. 24.10.2014.

Текст Віктора КУЛЕНКА.