Кубок Прометея з черлідингу1

На базі Палацу тенісу ім. М.Аношкіна пройшов Кубок "Прометея" з черлідингу. Особливістю цих змагань стали: започаткування Кубку спортивного клубу "Прометей" та участь в ньому новоствореної збірної міста в віковій категорії 8-12 років. А ще вони стали відбірковими для участі в Кубку України. На паркеті головного залу Палацу тенісу своє вміння, складовою частиною якого є мистецтво симбіозу танців, гімнастики та акробатики показували 70 учасників із спортклубів "Прометей" та "Іскра", з ДЮСШ № 1 та обласного центру. Всі спортсмени виступили гідно, показавши, на думку суддів, шикарні програми. Вручали нагороди переможцям та призерам голова міської федерації черлідингу Тетяна Залогіна та почесні гості депутати міської ради директор комунального підприємства СК "Прометей" Володимир Бабенко і голова профспілки "Металургів" Дніпровського металургійного комбінату Олег Нагорний. 12.11.2016. Верхнє фото.

 

Ставнича друга зліва

 

У польському місті Бидгощ з 13 по 16 липня 2017 року пройшов молодіжний чемпіонат Європи (U-23) з легкої атлетики. Випускниця Кам'янського коледжу фізичного виховання Дар'я Ставнича (на фото друга зліва) стала бронзовим призером. Колишня учениця тренера Сергія Гужви бігла естафету 4х400 метрів в складі збірної України. Наша команда кваліфікацію пройшла з другим результатом. У фінальній частині Ставнича розпочинала командний біг на першому етапі по першій доріжці. Свій відрізок естафети вона пробігла за 53,46 секунди і третьою передала паличуи Яні Качур. Та вже почала відставати від суперніць і передала естафету Тетяні Мельник четвертою. Українська спринтерка бігла нога в ногу Із конкуренткою із Польщі, і свой етап завершила другою. Останньою із українок бігла Катерина Клим'юк. Попереду неї маячили только спортсменки Із Німеччини і Польщі. Останні тридцять метрів Катерина майже наздогнала німкеню, але обійти її вона не змогла, програвши чотири сотих секунди. В результаті збірна України з результатом 3 хвилини 30,22 секунди стала бронзовим призером. Першою фінішувала команда Польщі з часом 3 хвилини 29,66 секунди. У команди Німеччини (3.30,18) срібні медалі.

 

Запрошення на Інтерконтинентальний чемпіонат світу з боксу

Запрошення на Інтерконтинентальний чемпіонат світу з боксу

Запрошення на Інтерконтинентальний чемпіонат світу з боксу по версії WBC. 21.10.2012.

 

Фото з автографом Краєвського

Фото з автографом чемпіона світу з плавання Дмитра Краєвського. 2016.

 Коржавін Дмитро

 

В Полтаві пройшов шостий етап Кубка України з картингу. Дніпродзержинськ представляв гонщик команди Kart UА Racing Team Дмитро Коржавін. Невдало виступивши в кваліфікації, наш гонщик потім зібрався і в першому фінальному заїзді посів третє місце, а в другому - показав другий результат, що в підсумку принесло йому срібну медаль. Це вже друге поспіль потрапляння гонщика в призери (на минулому етапі він став третім). Після шостого етапу Дмитро Коржавін наздогнав в загальному заліку пілота з Харкова і ділить з ним перше-друге місця. 23.09.2013.

Текст Віктора КУЛЕНКА.