Джерел
 
Його гра викликала завжди бурю емоцій серед уболівальників. Фани БК "ДніпроАзот" обожнюювали свого кумира за його щирий позитивізм. Йому готові були прощати навіть промахи в грі, які він дозволяв собі час від часу. Ален Джерел був універсальним баскетболістом, майстерно виконуючи свої обов'язки як захисника, так і форварда, набираючи в кожній грі в середньому по 16 пунктів. Верхнє фото. 23.10.2008.
 
Днепродзержинск марафон олимпиада
 
У Дніпродзержинську 17 липня відбулася всеукраїнська естафета "передай вогонь Перемоги". Вона присвячена підтримці українських олімпійців, які будуть брати участь в ХХХ Олімпійських іграх в Лондоні з 27 липня по 12 серпня 2012  року. З факелом - символом Олімпіади, спортсмени пробігли  по вулиці Дніпропетровській, в районі готелю "Батьківщина". Автор фото невідомий.
 
Випускний ДЮСШ
 
Другий рік поспіль в ДЮСШ № 4 проводиться загальний випускний вечір серед учнів Дніпродзержинських дитячих юнацьких спортивних шкіл. Випускний вечір став першою сходинкою в самостійне життя для вісімнадцяти випускників ДЮСШ № 2, 3 і 4.  28.05.2015.
 
Легкоатлетичний манеж
 
 
Легкоатлетичний манеж ДЮСШ "Прометей". 20.10.2012.
 
Банер БК Адреналін
 
Рекламний банер бійцівського клубу "Адреналін". 24.10.2015.
 
 
Текст і фото Віктора КУЛЕНКА.