Павлинская11
 
10 січня 2016 року у Дніпропетровській СДЮСШОР пройшов чемпіонат області з художньої гімнастики під романтичною назвою "Зимова казка". Своє вміння, спритність і граціозність демонстрували майже двісті "художниць" вікової групи 2005/2009 р.н. з гімнастичних шкіл Дніпропетровська, Кривого Рогу, Палограда, Нікополя. Дніпродзержинськ представляли спортсменки СК "Прометей" (тренери І.Козбанова, Я.Барвінок) і ДЮСШ № 4 (тренерська бригада Л.Заяц). На рахунку юних "прометеевок" 9 нагород (3 + 2 + 4). Гімнастки ДЮСШ № 4 привезли додому срібну і бронзову медалі. На верхньому фото Павлінська Софія (2007, "Прометей").
 
Аникина Матухно
 
На місце серед чудес в спорті цілком претендують спортивні бальні танці. Цей вид спорту викликає захоплення і подив. Захоплення від того, що танцюристи вміють відчувати музику, розчиняючись в ній і стаючи одним цілим, виявляють красу ритміки і гармонії. А здивування, коли танцювальна пара робить такі па, від яких перехоплює подих, а серце калатає в шаленому ритмі. Приємно було почути імена дніпродзержинських танцюристів Анни Анікіної і Родіона Матухно під час нагородження на чемпіонаті області, який пройшов в рамках Кубка мера "Dnepropetrovsk Mayor`s Cup-2014". 21.12.2014.
 
Кондалев
 
 
Посвідчення № 2587 майстра спорту з гімнастики спортивної Кондальова Станіслава Сергійовича. 26.12.2012.
 
Крос памяті Бабіченка
 
7 квітня 2016 року на стадіоні СК "Промінь" 58 кросменів розіграли перехідний кубок пам'яті тренера Анатолія Бабіченко. Призерами змагань серед дівчат стали Соколова Юлія, Ярмола Вікторія, Тютюнник Марина; серед юнаків - Книжник Ігор, Селянкін Владислав, Бичек Олександр.
 
Вимпел Юнацький турнір з греко римської боротьби памяті Сотника Л.Я
 Вимпел Юнацький турнір з греко римської боротьби памяті Сотника Л.Я1
 
Вимпел "Юнацький турнір з греко-римської боротьби пам`яті Л.Я.Сотника. 2015 рік".
 
Текст Віктора КУЛЕНКА.