1958 июль 13 15 VIобластная спартакиада профсоюзов Колесников взял высоту 420 см
 
Шоста обласна спартакіада профспілок з легкої атлетики. Володимир Колесников в стрибках з жердиною покорив планку на висоті 4 метра 20 сантиметрів. Верхнє фото. 13-15.07.1958.
 
Днепродзержинские баскетболисты Азизов и Гончар лучшие снайперы конкурса в рамках Кубка федерации города
 
У залі Палацу тенісу ім. М.Аношкіна пройшов триденний відкритий Кубок Федерації баскетболу Дніпродзержинська. У змаганнях брали участь гравці 1997 року народження і молодше з шести команд, розбитих на дві групи. Група "А": "Інгулець" (Кривий Ріг), ДЮСШ № 5 (Дніпропетровськ, 1998 р.н.), Новомосковськ. Група "В": "ДніпроАЗОТ" (Дніпродзержинськ), СДЮШОР № 5 (Дніпропетровськ, 1997 р.н.), "Самара" (Придніпровськ). У перерві між іграми другого дня пройшов захоплюючий конкурс по штрафним кидкам. Гравцям давалася одна хвилина, протягом якої хлопцям необхідно було забити якомога більше голів. У фінал вийшли Олександр Гончар і Дмитро Азізов, гравці "ДніпроАЗОТу", а також Василь Немуц з СДЮШОР № 5, які забили в попередньому конкурсі по 16 м'ячів. Між ними і разгорнулась боротьба за право вважатися самим влучним баскетболістом. Точно потрапивши в кільце 18 разів, лаври снайпера завоював Олександр Гончар. На один гол відстав Діма Азізов. 18.09.2011.
 
Анікіна Оля
 
На Дніпропетровській станції юних техніків пройшли обласні регіональні змагання з автомоделізму в класі радіокерованих моделей. П'ятикласниця НВК № 24 на змаганнях виявилася єдиною представницею "слабкої" статі. Але зате дівчинка чесно боролася з хлопцями і зайняла четверте місце, залишивши багатьох хлопців позаду. Нічого дивного в цьому немає. Просто Ользі передався батьківський ген, і вона вже другий рік займається автомоделізмом. Сергій Володимирович зі шкільної лави захворів моделюванням. Його апарати не тільки їздять, але і плавають. 26.10.2015.
 
Авіамоделісти
 
На базі філії "Умка" (Центр позашкільної роботи і дитячої творчості ім. О.Кошевого) були проведені відкриті обласні змагання учнівської молоді з авіамодельного спорту (кордові моделі), присвячені 70-річчю визволення Дніпродзержинська від німецько-фашистських загарбників. Вихованці авіамодельного гуртка Центру ім. О.Кошевого (керівник Д.В.Черепньов) заслужено отримали загальнокомандне перше місце. В особистих заліках друге місце зайняв 12-річний Давид Пометун в класі F-4-В - кордові моделі (копії літаків), і В'ячеслав Живиця (2002 р.н.) в класі швидкісних моделей F-2-А. Третє місце дісталося 13-річному Олександру Пелиху (клас моделей F-4-В). 01.11.2013.
 
Дерюгіна і Заєць Яна
 
Тренер збірної України з художньої гімнастики Альбіна Миколаївна Дерюгіна і Яна Заєць (ліворуч). 04.11.2002.
 
Текст Віктора КУЛЕНКА.