Спартакіада метколеджа
 
У металургійному коледжі відбулося підведення спортивних підсумків 2014/2015 навчального року та відкриття спартакіади 2015/2016 років. За традицією, відкриття спартакіади передувало запалення олімпійського вогню. Цю почесну місію виконали Роман Кузьменко та Наталія Райкоголова. Починаючи з 2007 року металургійний коледж входить до п'ятірки найкращих навчальних закладів України. У минулому навчальному році коледж посів третє місце в області і п'яте в країні. "В області 66 таких навчальних закладів нашого рівня, а в Україні - 340. І ми входимо в п'ятірку кращих. Вдумайтеся в ці цифри", - зазначила директор металургійного коледжу Ольга Александрова. Верхнє фото. 25.09.2015.
 
Оліфіренко
 
Черкаси. Фінал чемпіоната УРСР по футболу серед юнаків. 5-11 жовтня 1987 р. По центру головний суддя Володимир Оліфіренко.
 
Луньков Авдеева Худик. Акимов
 
В Дніпропетровську пройшов чемпіонат області з дзюдо серед юнаків та дівчат 1997-98 р.н. Борці нашого міста показали гідні результати. Так вихованці СК "Прометей", учні ДКФВ Ірина Авдєєва (тр. В.Мосьпан), виступаючи у ваговій категорії 52 кг, а також Олексій Акімов (81 кг, тр. В.Мосьпан і В.Кальга), стали першими. Їх колега Денис Худик (66 кг, тр. О.Черненко), посів друге місце. Три бронзові медалі привезли додому дзюдоїсти ДЮСШ № 1, яких готував тренер М.Радченко - Ілля Матина (50 кг), Кирило Молнар (55 кг), Олександр Горбунов (81 кг). 06.10.2012.
 
Диплом Донця
 
Диплом II шахового турніру пам`яті Рудольфа Єрмакова, яким нагороджений Володимир Донець, зайнявший четверте місце. 15.08.2016.
 
Черлідинг
 
У СК "Прометей" пройшов фестиваль з черлідингу, який зібрав команди з Павлограда, Петропавлівки, Дніпропетровська. Наше місто представляли колективи середніх шкіл № 19, 23, 35, а також команда "Пунктуація" (СК "Іскра"). На цьому фестивалі "Пунктуація" (тренери О.Літвінова і Г.Дегтярь) зайняла командні перші місця в номінаціях чер-данс, чер-хіп-хоп і чер-джаз. Також краще за всіх виконали сольні виступи представниці цієї команди, дві Катерини, Капштик і Браженко. Ще одне найвище місце на рахунку юніорів з СШ № 35 в номінації командного чер-дансу. Свої перемоги дівчата присвятили двом ювілеям: чверть століття з дня утворення спортивного клубу "Іскра" і стільки ж роботи в ньому беззмінного старшого тренера і президента міської федерації черлідингу Тетяни Володимирівни Залогіної. 02.10.2010. 
 
Текст Віктора КУЛЕНКА.