Кудря убив сома
 
Кандидат в майстри спорту із кульвої стрільби Андрій Кудря поблизу річкового порту із підводної гвинтівки застрелив 87-кілограмового сома. 12.01.2007. 
 
Призначеня стипендій
 
У приміщенні металургійного коледжу під головуванням директора департаменту молоді та спорту міської ради Надії Васильєвої було проведено засідання ради цього департаменту. Директори дитячо-юнацьких спортивних шкіл, керівників закладів спортивного профілю та голів міських федерацій розглянули питання щодо призначення міської стипендії провідним та обдарованим спортсменам Дніпродзержинська у 2016 році. 17.03.2016. 
 
Костин с участниками пробега из Донбасса
 
Володимир Костін разом з учасниками легкоатлетичного пробігу з Донбасу. 15.10.2004.
 
 Сеанс одночасної гри в шахи
 
У середній школі № 25 вперше серед навчальних закладів Кам'янського пройшов сеанс одночасної гри в шахи. Незвичайність цього заходу полягала в тому, що суперниками першорозрядників Єлизавети Безуглої (4 клас, СШ № 29), Костянтина Мостики (3 клас, СШ № 25) та Олександра Корнієнко (4 клас, СШ № 25) були учні перших-четвертих класів двадцять п'ятої школи. Протягом майже трьох годин ця трійця боролася проти хлопців та дівчат, які змінювалися ковейером. За столом одночасно знаходилися по вісім школярів. У важкому для спортсменів (все-таки грати стоячи, це не сидіти обдумуючи ходи, - прим. автора) шаховому марафоні встигли пограти більше сотні дітей.
 
Тренажори на набережній
 
1 серпня 2016 року на лівобережжі міста завершився монтаж нового спортивного майданчика з тренажерами. Розташувався він біля пам'ятника "Танк Т-34" поруч з велосипедною парковкою.
 
 
Текст Віктора КУЛЕНКА.