Аношкін вручає приз

 

Майстер спорту міжнародного класу Євгенія Бірюкова - переможець відкритого турніру найсильніших тенісистів ДСО профспілок отримує приз імені М.П.Аношкіна з його рук. Верхнє фото. 25.01.1982.

 

Шашки0109

 

Турнір з шашок в залік спартакіад між вузами I-II рівня акредитації. Команда металургійного коледжу повернула втрачене в 2013/2014 навчальному році звання переможців змагань, забравши корону у спортсменів технологічного коледжу. 13.11.2014.

 

Офіцерське триборство

 

На базі училища професійної підготовки персоналу Державної кримінально-виконавчої служби України відбувся чемпіонат з офіцерського триборства. За звання кращих у бігу, плаванні та кульової стрільби боролися представники 27 команд з 22 областей України та 5 навчальних закладів Державної пенітенціарної служби України. Після стрільби з пістолета Макарова, учасники чемпіонату бігали на стадіоні "Перемога" і плавали в басейні "Дзержинка". 20.05.2013.

 

Воркаутери

 

На площі Калнишевського (Дзержинського) пройшов Олімпійський день, організований департаментом молоді та спорту міськради та міським центром "Спорт для всіх". З показовими номерами виступають воркаутери з обласного центру. 19.06.2015.

Перетягування каната

 

На стадіоні "Перемога" відбулося спортивне свято, присвячене дню молоді. Його кульмінацією стало перетягування каната. Команда ДМКД виставила аж два склади. Але це їм не допомогло виграти змагання. Силачі з "Водоканалу" по черзі перетягнувши за синю лінію і першу, і другу команди ДМКД, стали переможцями. 21.06.2012.

Текст Віктора КУЛЕНКА.