DSC 0736

 

16 листопада відбулася презентація книги "Кам'янське: погляд крізь століття", яка приурочена до 100-річчя міського статусу Каменського. Ініціатива підготовки цього видання була підтримана міською владою, і практично за два місяці книга була складена. Автором-упорядником унікальної книги про Кам'янському стала доктор історичних наук, директор музею Наталія Буланова.

"Дана книга - це ілюстроване науково-популярне видання, яке приурочене до сторіччя міської статусу Каменського. Незважаючи на те, що робота над книгою - це тривалий процес, тому що необхідно відібрати фотографії, написати текст, зробити концепцію і художньо її оформити, колектив, який працював над виданням, зробив це в найкоротші терміни ", - зазначила Наталія Буланова.

 DSC 0740

 

В ході презентації книги «Кам'янське: погляд крізь століття» в кінозалі музею був представлений фрагмент фільму "Хроніки нашого міста". Як розповіла Наталія Буланова, унікальність цієї книги в тому, що в ній описано формування самого образу міста, те, як воно розвивалося і змінювалося. Перші екземпляри книги були вручені безпосереднім учасникам видання книги - це і фотографи, чиї роботи стали ілюстраціями для видання, і представники міської влади, з чиєю підтримкою це стало реально, і видавничий колектив.

DSC 0742

Книга випущена в кількості 1000 примірників у видавничому домі "Андрій". Побачити і прочитати її можна в публічних і шкільних бібліотеках Кам'янського.

К.Кіба

Джерело http://sobitie.com.ua