Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

 

optimized 7tyf

 

26 червня біля будівлі Дніпропетровської обласної ради відбулася урочиста церемонія нагородження лауреатів Премії. У числі нагороджених – четверо переможців з Кам'янського.

Конкурс на здобуття Премії Дніпропетровської обласної ради, що стартував в квітні, проходив вже втретє. Володарем нагороди в розмірі 15 тисяч гривень міг стати кожен активний і цілеспрямований молодий мешканець Дніпропетровщини у віці від 14 до 35 років.

Спочатку на Премію претендували 145 осіб, проте 10 з них не пройшли перевірку поданих документів. Онлайн голосування, в якому десь біля 27000 чоловік проголосували за свого кандидата, звузило коло претендентів до 95 осіб. Остаточним стало рішення журі, яке обрало по 5 переможців в кожній з 11 номінацій. Щасливими власниками головної нагороди – Премії облради, яка присуджується за досягнення в різних сферах суспільного життя, професійної діяльності та активну участь у розвитку Дніпропетровщини, – стали 55 лауреатів. Четверо з них – кам'янчани:

  • учениця 9-В класу НВО-ліцею НІТ Віра Попруга (категорія «Юні дарування Дніпропетровщини»);
  • журналіст газети «Наш Репортер» Ольга Самойлова і головний редактор сайту «ДНІПРО ЧАС» Дар'я Звягіна (обидві – в категорії «За активну журналістську діяльність»);
  • тренер-викладач секції шашок ДЮСШ №3 Альона Губарєва (категорія «За досягнення у спортивній діяльності, розвиток спортивного руху»).

На заході були показані підготовлені організаторами і продемонстровані на двох великих телеекранах промо-ролики, де кожен володар Премії розповів про свої діяльність, погляди і прагнення. Всіх переможців конкурсу в урочистій атмосфері привітав голова Дніпропетровської облради Гліб Пригунов, вручивши їм сертифікат на отримання матеріального заохочення.

– Сьогодні суспільство визначило чергових 55 лауреатів, – сказав Г.Пригунов. – Я впевнений в тому, що це не перша ваша нагорода в житті, але ще більше я впевнений, що вона точно не остання. Ті люди, які в молодому віці точно знають чого вони хочуть, не змінять свого ставлення до життя, світогляду і завжди будуть розвиватися. Вважаю, що розвиток – це головне в житті людини. Бажаю всім – і сьогоднішнім лауреатам, і тим, хто не потрапив до лав переможців, щоб цей розвиток не зупинявся.