Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 
optimized 9pw7
 
 
13 квітня в Кам'янському коледжі фізичного виховання відбувся перший етап VII Обласної спартакіади депутатів органів місцевого самоврядування всіх рівнів. Організатором змагань виступив департамент з гуманітарних питань Кам'янського міської ради. 
 
Під час урочистого відкриття спартакіади з вітальним словом до учасників звернулися почесні гості: головний суддя змагань - начальник відділу спорту та молоді департаменту з гуманітарних питань міської ради, майстер спорту з важкої атлетики Анатолій Івашина; депутат міської ради Валентина Капінус; директор Кам'янського коледжу фізичного виховання Віктор Чібісов. Вони побажали спортсменам красивою і чесної гри, впевненості у власних силах, і, звичайно, перемоги. Студенти коледжу фізичного виховання продемонстрували присутнім яскраві виступи зі спортивної акробатики та художньої гімнастики.
Участь в змаганнях з волейболу та міні-фуболу взяли команди депутатів міських рад Кам'янського, Жовтих Вод, Вільногірська, а також місцевих рад П'ятихатського, Верхньодніпровського, Криничанського, Петриківського та Царичанського районів.
 
Високий рівень фізичної підготовки і справжню волю до перемоги продемонстрували депутати Кам'янської міської ради на чолі з капітаном команди - секретарем міськради Олександром Залевським. До збірної увійшли депутати Сергій Плохоцький, Андрій Дроговоз, Віталій Чернявський, Григорій Самойленко, Антон Гусєв і Артур Круть. Представники різних фракцій і політичних партій на спортивному майданчику об'єдналися в одну команду, яка буде відстоювати честь міста на змаганнях обласного рівня.
 
По завершенню заходу учасники змагань висловили подяку директору та колективу Кам'янського коледжу фізичного виховання за надання чудових умов для проведення змагань і об'єктивне суддівство.
 
VII Обласна спартакіада депутатів органів місцевого самоврядування всіх рівнів проводиться відповідно до розпорядження голови обласної ради № 49-р від 22.03.2018 з метою пропаганди здорового способу життя. Головним завданням спартакіади є залучення депутатів усіх рівнів до занять фізичною культурою і спортом, організація активного відпочинку, зміцнення здоров'я та сприяння творчому довголіттю засобами фізичної культури через систему масових змагань.
 
optimized hegq
 
За результатами змагань команди посіли наступні місця.
 
Волейбол
 
Петриківська районна рада
П'ятихатська районна рада
Верхньодніпровська районна рада
Кам`янська міська рада
Жовтоводська районна рада
Вільногірська міська рада
Криничанська районна рада
Царичанська районна рада
 
Міні-футбол
 
Петриківська районна рада
Верхньодніпровська районна рада
Кам`янска міська рада
П'ятихатська районноа рада
Жовтоводська районна рада
Вільногірська міська рада
Криничанська районна рада
Царичанська районна рада
 
Джерело http://kstati.dp.ua