Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 
Кубок області ДМК Папин будинок 22 травня 2016
 
Програма соціально-економічного та культурного розвитку міста на 2018 рік, опублікована на сайті міськради Кам`янського, передбачає ряд заходів щодо розвитку різних сфер життєдіяльності міста, серед яких фізичне виховання і спорт, повідомляє https://www.5692.com.ua/news/1917562
 
Влада міста запланували будувати і реконструювати спортивні зали, стадіони, футбольні поля, спортмайданчики. Осучаснити спортивний інвентар, проводити фізкультурно-масові заходи оздоровчого характеру та залучити до них на 2% більше городян, ніж в минулому році.
 
Провести фізкультурно-оздоровчу роботу з понад 12 тис. учнів шкіл, 900 учнів професійно-технічних закладів та понад 2 тис. студентів вищих навчальних закладів.
 
Провести реконструкцію малої арени стадіону "Перемога"  (просп. Аношкіна, 109), на що піде 25,9 млн. грн. коштів Європейського інвестиційного банку і 300 тис. грн. з міського бюджету на проектно-кошторисну документацію.
 
Завершити будівництво стадіону  Дитячо-юнацької футбольної школи "Надія" Кам'янської міської ради за 7,2 млн. грн. обласних коштів.
 
Реконструювати Палац тенісу" спортивного комбінату "Прометей" Кам'янської міської ради за 28 млн. грн. обласних коштв.
 
Реконструювати майстерні ДЮСШ №2 під боксерський зал. Проектом передбачена заміна систем тепло- і водопостачання, водовідведення, електропостачання, вікон, капітальний ремонт покрівлі та підлоги, перебудова простінків, пристрій боксерського залу, що створить комфортні умови для заняття боксом понад 160 спортсменів. На це планують витратити 1 млн. грн. з міського бюджету.
 
Реконструкція очікує будівлю Будинку творчості дітей та юнацтва по вул. Звенигородської, 29. Проектом передбачено проведення ремонту покрівлі, заміна батарей і вікон, будівництво басейну для судномодельного гуртка. На проектно-кошторисну документацію виділять 200 тис. грн. з міського бюджету.