3 литвин юбилей
 
 
Пішов з життя колишній завідувач редакцією міського радіо, журналіст, Заслужений працівник культури України, Почесний громадянин Кам'янського Анатолій Петрович Литвин (04.03.1940-10.05.2019).
 
Анатолію Петровичу було 79 років, останні час він серйозно хворів.
 
Доля Анатолія Литвина була нерозривно пов'язана з міським радіо. Його особливі дикторські дані давно стали не тільки візитною карткою міського радіо, а й своєрідним брендом Дніпродзержинська (Кам'янського). Голос Литвина, схожий на левітанівський, звучав за радянських часів з трибуни багатьох парадів. Маловідомий факт: на прохання служб МНС Анатолій Литвин записав кілька десятків спеціальних  звернень МНС, типу: "Увага - аварія ..., рятувальні пункти розміщені ..." Особливою любов'ю і повагою користувався він у старшого покоління городян. Анатолій Петрович Литвин багато років вів передачу "Музичний кур'єр" на обласному радіо і ТБ. Голос Анатолія Литвина знали не тільки в Україні, а й за її межами, так як передача транслювалася в різних країнах. 24 травня "Музичному кур'єру" виповнюється 30 років.
 
У 2010 році його нагородили Золотою медаллю української журналістики. А в 2013 році Анатолій Петрович Литвин став довічним Президентським стипендіатом в галузі видатних працівників культури та інформаційної сфери.