002
 
 
12 березня відбулася урочиста зустріч мера Кам'янського Андрія Білоусова з провідними спортсменами міста – стипендіатами міського голови. До лав 45 стипендіатів потрапила і учениця 10-Б класу НВО-ліцею НІТ Віра Попруга.
 
Як зазначила В.Попруга на своїй сторінці у Facebook, у 2018 році найкращих результатів їй вдалося досягти в шашках – тричі вона ставала молодіжним чемпіоном світу, а також багаторазовим (8 медалей різного ґатунку) чемпіоном і призером України серед молоді. Ці успіхи потрібно розділити з її тренером Дмитром Савінським (ДЮСШ № 2). Також Віра вдячна меру міста Андрію Білоусову і голові профкому профспілки "Металургів" Олегу Нагорному за допомогу, завдяки якій спортсменка потрапила на чемпіонат світу у Туреччину.
 
В минулому році вдалося успішно виступити і в інших видах спорту.
 
Пауерліфтингом Віра Попруга займається вже рік. Разом з тренером Валентином Маліковим (ДЮСШ № 2, спортклуб "Power") їй вдалося стати переможцем на обласних чемпіонату і кубка серед молоді.
 
 
Перші свої медалі чемпіонату України з армліфтингу В.Попруга завоювала під керівництвом тренера Едуарда Аноткіна. Також в цьому виді спорту Віра була призером міських змагань.
 
Стрільбою з пневматичного пістолета 15-річна дівчина почала займатися після відкриття секції у ДЮСШ № 1. Поки що в цьому виді спорту в неї результатів немає. Але спортсменка, яка тренується у Ольги Роженюк, сподівається, що і в стрільбі їй вдасться досягти непоганих результатів.
 
 
"Щиро дякую всім, хто в мене вірить і підтримує!", – написала Віра Попруга у соцмережі.