DSC1273
 
Вересень - місяць, коли розпочинаються заняття в учбових закладах. Оживає і спортивна діяльність в них. У вівторок, 18 вересня, на спортивному майданчику Кам`янського індустріального коледжу було вельми багатолюдно. Тут підводили минулорічні підсумки виступів спортсменів вузу в регіональній спартакіаді вузів I-II рівня акредитації та відкривали змагання учбового 2018/2019 року.
 
Спартакіада розпочалася з підняття прапора України. Почесну місію виконав під звуки державного гімну призер змагань з легкої атлетики Дмитро Набока. Після чого кращі спортсмени індустріального коледжу Алла Попенко, Олена Галаговець, Тетяна Коваленко, В`ячеслав Доценко, Кривошия Олег, Олексій Наволочка пронесли через майданчик полотнище олімпійського стягу. 
 
 DSC0990
 
Присутніх привітали заступник директора по виховній роботі Анна Палій. Керівник фізичного виховання Михайло Боднар відзначив, що їхній учбовий заклад входить до трійки найбільш спортивних коледжів міста. За підсумками минулорічної регіональної спартакіади команди коледжу з десяти видів спорту в п`яти ставали призерами (футболісти першими, юнаки-баскетболісти другими. Другі місця завоювали гирьовики і легкоатлети, а баскетболістки були третіми). Всіх вищеназваних спортсменів нагородили грамотами і медалями. 
 
Студентів привітав випускник Дніпродзержинського індустріального технікуму 1975 року, учасник легкоатлетичного матчу СРСР - США, майстер спорту СРСР Віктор Сидорович Андросович, нині тренер з легкої атлетики в ДЮСШ № 3-СК "Прометей". Він побажав, щоб кожен спортсмен жив, навчався і працював під девізом "Citius, altius, fortius!", що в перекладі з латини означає "Бистріше, вище, сильніш!". Вже майже 50 років шість рекордів вузу, які встановив В.Андросович в різних легкоатлетичних дисциплінах, до цих пір лишаються не перевершеними. Рішенням комісії фізичного виховання ДІК, з цього навчального року переможцю-першокурснику в бігу на 60 метрів будуть вручати перехідний кубок імені Віктора Андросовича.
 
 DSC1014
 
Перед присутніми з показовими вправами виступили каратисти (секцію карате очолює Роман Кашира), а також вихованці Михайла Боднара - боксери і гирьовики.
 
Після урочистої частини були проведені змагання серед юнаків та дівчат з бігу на 60 метрів. Призери отримали грамоти і потрапили в збірну коледжа, яка буде захищати честь на регіональній спарткіаді.
 
 DSC1269
 
ДОВІДКА
 
РЕКОРДИ ІНДУСТРІАЛЬНОГО КОЛЕДЖУ, ЯКІ ВСТАНОВИВ ВІКТОР АНДРОСОВИЧ
 
Біг 30 м - 3,8 сек.
Біг 60 м - 6,9 сек.
Біг 1000 м - 2 хв. 29 сек.
Біг 3000 м - 8 хв. 40 сек.
Стрибки у довжину - 7 м 02 см.
Стрибки у висоту - 1 м 97 см.