URBAN

Кам'янське продовжує поповнюватися спортивними залами і об'єктами. 16 серпня в нашому місті відкрили новий сучасний фітнес центр "Urban" (в перекладі з англійської - "міський").

За останні 16 днів внутрішній і зовнішній вигляд попереднього фітнес центру "Титан", який рівно три роки перебував за адресою вулиця Глаголєва, 28/9, кардинально змінився. Реконструкція та ремонт залу, настройка обладнання проходила в настільки стислі терміни, що навіть напередодні офіційного відкриття ще тривали роботи. І тим не менше зал був відкритий. Стрічку разом з власником "Urban" Костянтином Лещенко перерізав юна надія українського боксу, учасник чемпіонату Європи Богдан Середа. "Я не міг залишити без уваги таку подію, - говорить Богдан. - Тепер разом з хлопцями будемо відвідувати цей зал і тренуватися". У числі запрошених гостей був Вадим Бурбига, тренер Б.Середи. "Ми обговорили з керівництвом спортивного комплексу графік тренувань і відвідування залу. Будемо з Українки приїжджати сюди і займатися на відмінному обладнанні", - додав він.

ФОТОАЛЬБОМ https://vk.com/album84493189_247036510?act=edit

Урочисте відкриття фітнес центру стало чудовим шансом для нинішніх і майбутніх клієнтів "Urban" насолодитися клубною атмосферою, зарядитися позитивною енергією і познайомитися з тренерським складом закладу. Всі тренери-інструктори справжні професіонали, які повністю віддаються своїй справі. Кожен з них - це особистість, індивідуальність. У всіх чималий досвід роботи з людьми, а також особисті спортивні досягнення і здобутки, своє ім'я. Владислав Сіданченко, Володимир Колкін, Ірина Похваліт, Артем Ледзинський, Анна Стрюкова, Ірина Істоміна, Андрій Дейнеко, Владислав Дев'ятка, Єлизавета Бундакова щодня проводять заняття з найактуальніших і затребуваних городянами фітнес-напрямків, зібраних під одним дахом. А є де розвернутися: територія залу складає 400 кв.м. Триповерхова будівля вміщує в себе сауни, роздягальні, кімната релаксації, масажний кабінет. Гордістю власника клубу є зал з великою кількістю тренажерів, представлених визнаним лідером в своєму сегменті - компанією "Sportfit".

Тут повний комплекс всіх тренажерів, починаючи від простих грузоблочних і закінчуючи складними, такими як Кроссфіт-рама. Повністю обладнані кардіо зона, фітнес зона. Тренажери зручні, мають правильну форму, зроблені так, щоб отримувати ті навантаження, які необхідні для здоров'я. До речі, підбору тренажерів власник клубу (Костянтин Лещенко займається важкою атлетикою і боксом, - прим. автора) приділив велику увагу. Він не просто попередньо особисто випробував все обладнання, а й побували на підприємстві, де збираються спортивні снаряди.

Двері тренажерного залу відкриті для всіх, незалежно від віку, спортивної форми та фізичної підготовки. Тут, в спеціально сформованих групах під керівництвом тренерів-інструкторів можуть займатися люди з професійним або оздоровчим спортивним рівнем. А тренер не тільки розробить програму для тренувань, а й підкаже правильне харчування.

"Важливо, щоб люди приходили сюди не тільки займатися спортом, а й відпочити. А ми тут забезпечимо гарний настрій і атмосферу", - говорить тренер-інструктор Андрій Дейнеко (професійний спортсмен, призер чемпіонатів України з греко-римської боротьби, - прим. автора ).

Цінова політика в "Urban" дуже демократична в Кам'янському. На думку Костянтина Лещенко, вона доступна на будь-який гаманець. Ціна дитячого абонемента складає 199 грн в місяць. А безлімітний абонемент (відвідування необмеженої кількості раз і користування всіма видами послуг, куди входять кабінет масажу, дві сауни, кімната релаксації) для дорослих - 349 грн. Зал працює щодня (включаючи суботу) з восьмої ранку до десятої години вечора. У неділю з 9:00 до 20:00. Район Черемушек, де знаходиться тренажорний зал "Urban" досить жвавий, чимало шкільних і дошкільних установ, та й транспортне сполучення активне. Сюди ходять перший маршрут трамвая, маршрутки № 10, 11, 25.

Текст Віктора КУЛЕНКА.