Теніс7

 

З 7 по 11 червня, в селі Андріївка (Львівська область) відбувся Чемпіонат України серед мінікадетів 2012 року народження та молодші (U11) з настільного тенісу "Прудкий м`яч". В складі команди юнаків Дніпропетровської області бронзову нагороду отримав Юрій Люлька з Кам`янського.

В Академії Віктора Дідуха, дівчата та юнаки розіграли комплекти нагород в командних, парних, змішаних парних та особистих розрядах. Серед шістнадцяти команд юнаків (65 тенісистів) збірна Дніпропетровщини стала бронзовою призеркою. По ходу турніру, команда Дніпропетровської області-1 з рахунком 3:0 перемогла суперників Вінницької та Львівської областей. Але у півфіналі поступилася "всуху" столичним тенісистам, які і стали чемпіонами. Друге місце у збірної Черкащини. Бронзові медалі і дипломи отримали дніпряни Марк Вороной, Єлисей Кім, Фадей Малишко та кам`янчани Артем Осипов і Юрій Люлька (вихованці тренерки ДЮСШ № 1 Надії Гедз).

Команда дівчат Дніпропетровщини в складі кам`янчанок Люби Радиш, Ярослави Гедз, Мілани Козиряцької та Арини Гаєвської з Вільногірська в призери не попала, але набула необхідного змагального досвіду.

До речі, в збірній нашої області ще грали кам`янчани Федір Марчук і Роман Тамілін.

Текст Віктора КУЛЕНКА.