image2 4 768x1024

У Львові, 15 червня завершився триденний чемпіонат ФСТ "Динамо" України з поліатлону. Спортивний захід провели за програмою комплексних змагань "Динаміада-2023", серед призерів кам`янчанка Єлизавета Коваль з Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Продемонструвати відмінну підготовку та майстерність зібралися представники правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб, а також закладів вищої освіти, які належать до сфери управління MBC. 68 спортсменів у складі 11 команд протягом трьох днів виборювали першість з плавання, стрільби з пістолета та легкоатлетичного бігу.

За повідомленням відділу зв’язків з громадськістю Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, честь представляти рідну "альма-матер" випала курсантам ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Єлизаветі Коваль та Максиму Луб’яному, а також курсантам факультету кримінальної поліції Володимиру Ланевичу та Дмитру Подчасову. Підготовкою збірної університету опікувався старший викладач кафедри тактико-спеціальної підготовки Юрій Волков.

Єлизавета Коваль, минулорічна випускниця відділення стрибків на акробатичній доріжці Кам`янської ДЮСШ № 4 (тренер Ірина Крупій) стала третьою в особистому заліку та виконала норматив кандидата у майстри спорту з поліатлону.

За результатами командних змагань збірна ДДУВС виборола друге місце, лише на 52 очки поступившись переможцям – Національному університету цивільного захисту України. Третю сходинку турнірної таблиці зайняв Харківський національний університет внутрішніх справ.

Усіх призерів нагороджено кубками, дипломами та медалями ФСТ "Динамо" України.