2Футзал2

 

Підійшов до завершення чемпіонат Кам`янського з футзалу, матчі якого проходять на базі СК “Прометей”. В останньому турі зіграли команди Ліг "А" і "С".

Серед претендентів на чемпіонський титул у Лізі "А" відбулися дві зустрічі. Команді "Атлетик" для продовження боротьби за золоті медалі вкрай потрібна була перемога над "СК Тайм". Забивши по м'ячу у кожному таймі, "Атлетик" здобув важливу перемогу 2:0. "МКС" ледь не втратив очки з командою "Ліон", який в першому таймі двічі розписався у воротах суперника, залишивши свої "сухими". Після перерви команди помінялися ролями. "МКС" зіграв дуже зібрано не пропустив жодного м'яча, в свою чергу забивши п'ять голів. У завершальному матчі чемпіонату команди зустрінуться між собою. В активі "МКС" 33 очки, у "Атлетика" 30 очок.

У Лізі "С" головні претенденти на чемпіонство свої матчі виграли. "ГЕС" у "Дрездена" 10:3, а "Амкал" у "Легіона" 6:0. Ще в одному матчі зафіксовано слідуючий результат: "ПМГУ МПС 2" – "Альянс" 1:10. Нагадаємо, що у турнірній таблиці у "ГЕС" і "Амкал" по 23 очки, "СК Тайм-2" - 21, "Альянс" - 20. В завершальному турі команди зустрінуться між собою: "ГЕС" - "СК Тайм-2", "Амкал" - "Альянс".