IMG c001b587d756af9f601e21c593ec57ef V

 

"О спорт! Ти - мир!". Поколінню 70-80-х років чудово відомий цей вислів. Хтось цікавився, хтось займався, а хтось вивчав історію спорту в нашому місті. Михайло Геннадієвич Резніков написав антологію міського футболу - двохтомний "Футбольний калейдоскоп". Третю книгу на жаль не дописав. Життя відомої людини, засновника руху клубного дитячого футболу припинилось...

20 січня 2024 року в Кам`янському культурно-спортивному комплексі "Дніпровець" був проведений турнір пам`яті Михайла Геннадієвича Резнікова. Зранку у комплексі було людно. Молодь, старше покоління, яких футбол закохав в себе на все життя. Дехто займається цим на аматорському рівні, а для когось це стало професією. Син Михайла Геннадієвича Денис Резніков займається футболом офіційно. Мрія батька здійснилася. Денис став організатором нинішнього турніру, на який зібралося чимало прихильників цього виду спорту, об`єднавшого кого на майданчику, а кого на трибунах вболівальників. Лунають оплески, свисток судді, цифри на табло, а ще протяжне "гооол!". Час турнірних матчів швидко спливає. Команди змінюють одна одну. Переможців в цих змаганнях не було. Кубки з рук Дениса Резнікова отримали капітани всіх команд. Добрі чутливі слова, слова вдячності лунали в залі "Дніпровця". Головним переможцем є засновник, історичний фахівець розвитку дитячого футболу в нашому місті Михайло Геннадієвич Резніков, в пам`ять якого і був проведений цей турнір.

Щира подяка всім, хто разом з родиною, друзями згадав цю людину. Людину з великим, палким, добрим серцем.

Спорт живе і продовжує писати свою історію. Підтвердженням чого являється міський футбольний турнір дитячих команд, що зараз проходить. Діти продовжують творити історію футболу Кам`янського. Сподіваюсь, що третя книга М.Г.Резнікова обов`язково буде надрукована і гідно знйде місце на книжкових полицях люей, закоханих в цей неймовірно чудовий вид спорту - футбол.

Марина Мусієнко, адміністраторка дитячої футбольної Академії "Дніпро" міста Кам`янське.

Фотоальбом https://www.facebook.com/photo/?fbid=374745681916634&set=a.374746171916585