830 Тимур

 

 

В нвмецькому Дуйсбургу, 10 лютого вихованець Кам'янської федерації кіокушин-кан карате Тимур Колішевський став срібним призером турніру "Samonte Cup".

Ці змагання були відбірковими на Чемпіонат світу-2024 за версією WKU. Тимур Колішевський виступав у двох розділах: "full-contact" та "kick-light". У full-contact нашому земляку довелося провести поєдинки з неодноразовим переможцем міжнародних турнірів, срібним призером Чемпіонату світу-2023. У розділі kick-light півфінальний поєдинок пройшов проти чемпіона Німеччини з тхеквондо, а у фіналі кам`янчанин дрався проти минулорічного чемпіона світу з кікбоксингу за версією WKU серед юніорів. За результатами виступів Тимур Колішевський посів друге місце, підтвердивши персональну кваліфікацію та отримав доступ на участь у Чемпіонаті світу нинішього року за версією WKU.

Тимур Колішевський займався кіокушин-кан карате з чотирьох років одразу у двох розділах: "ката" (демонстрація техніки) та "куміте" (поєдинки). У 16 років через військову агресію з боку РФ, Тимур був змушений виїхати з України до Німеччини. Перебуваючи під соціальним захистом уряду Німеччини, юнак продовжує здобувати освіту, працювати і займатися спортом. У Німеччині, за місцем проживання Тимура немає секцій з кіокушин-кан карате, тому йому довелося продовжити свої заняття спортом у секції з кікбоксингу. Займаючись кікбоксингом лише півтора року, Колішевський встиг кілька разів стати чемпіоном та бронзовим призером Німеччини.

Автор: Євген Колішевський